Home / Stil / Longline kavajjacka idéer kvinnor
Longline kavajjacka idéer kvinnor

Longline kavajjacka idéer kvinnor

Longline kavajer och jackor är så mångsidiga att du kan bära dem för allt från arbete till avslappnad middag till formella evenemang. I det här blogginlägget presenterar jag dig för många vackra sätt att bära longline kavajer och andra typer av longlinejackor. Dessa outfitidéer är så bra att de kommer att få dig att se smalare och längre ut. De får dig också verkligen att sticka ut från mängden eftersom det inte är så många som är äventyrliga nog att prova något annat än vanliga långa jackor. Jag tycker att longlinejackor är så underskattade i modevärlden att de inte nämns tillräckligt. Låt oss nu titta på några av de mest fantastiska idéerna och lösa mysteriet med att bära longline blazers.

Bär en kjol med en longline kavaj till jobbet

svart longline kavaj med kjolarbete

källa

Om du behöver klä dig formellt eller semi-formellt för att arbeta, är det en bra outfitidé att bära en kjol med en longline kavaj för att se mer feminin ut än att bära en vanlig kostym. Förresten, om du måste ha kostym på jobbet kan du läsa mitt andra blogginlägg om damlika sätt att bära kostym. När det gäller kombinationen av kjol och longline-kavaj ser det bäst ut när kjolens längd är cirka 2 till 3 tum ovanför dina knän och kavajens längd rör vid dina knän.

Bär din med smala jeans och sneakers

Skinny Jeans Sneakers Longline Blazer

källa

För en avslappnad outfitidé som ser bra ut och tillräckligt vass för lediga fredagar på jobbet, är det en bra kombination att bära en longline kavaj med skinny jeans och sneakers. Denna outfitidé är också mycket lämplig för casual dining och casual dating.

Bär en longline jeansjacka med svarta skinny jeans

Longline jeansjacka svarta skinny jeans

källa

När det kommer till longlinejackor är longlinekavajen inte ditt enda val. Att para ihop en tvättad blå longline jeansjacka med en svart topp och svarta skinny jeans kommer att se absolut snygg och vacker ut. Den svarta toppen och skinny jeansen kan redan hjälpa dig att se smalare ut. Den långsträngade jeansjackan är visuellt något bredare än din kropp, vilket gör att du ser lång och smal ut.

Långlinjejacka i grå bomull

Longline jacka i bomull grå casual

källa

Det här är en underbar outfitidé om du vill se mer skör och feminin ut. Mycket ofta, när du tänker på att klä dig för att se skör ut, kommer bekväma tröjor och överdimensionerade toppar att tänka på. En långlinjejacka i grå bomull fungerar lika bra. Och inte nog med det, det får dig heller inte att se kortare ut än andra överdimensionerade toppar.

Longline trenchcoat

Longline trenchcoat kvinna outfit

Longline trenchcoat är en fantastisk höst- och vinteridé och du kan para den med nästan vad som helst för att se bra ut. En typisk avslappnad höstlook är ihopkopplad med skinny jeans och en skjorta eller linne. Till vintern kan du byta ut toppen mot en stickad tröja med hög hals.

Ärmlös longline jacka

Longline ärmlös jacka outfit idé

källa

Lång ärmlös jacka i linne kanske inte håller dig supervarm, men den lägger till de detaljer du behöver för att se unik och vacker ut. Att para ihop den med shorts med vida ben kommer att få dig att se vacker och stilig ut och naturligtvis få dig att sticka ut från mängden. Enligt mig fungerar det bäst om du är en musiker eller artist av något slag eller om du har den konstnärliga genen i din karaktär. Denna outfitidé hjälper dig bara att uttrycka den delen av din karaktär med ditt utseende.

Lång rad huvjacka

Longline Hoodjacka Casual Street

källa

Kombinera en lång huvjacka med skinny jeans och sneakers för en stilig, avslappnad streetlook. Att para ihop det med boyfriend-jeans är också en bra idé om du vill sätta karaktär till din look. Kolla in vårt andra blogginlägg för det bästa sättet att bära boyfriend-jeans.

Lång bomberjacka

Long Line bomberjacka dam

källa

Att kombinera en svart bomberjacka med en jeansskjorta, svarta skinny jeans och sneakers kommer att ge dig den där coola mörka looken som du kommer att vilja prova igen och igen. Det är en bra outfitidé för en avslappnad utekväll, speciellt om du bara hänger med dina flickvänner och egentligen inte vill klä dig för feminint.

Lång linje skinnjacka

Longline skinnjacka dam

källa

Om du vill testa en tuff och cool look kan du se väldigt vass och elegant ut med en longline skinnjacka eller en bikerjacka. Kombinera den bara med en vit t-shirt eller linne, och slim-fit jeans eller avslappnade ripped-fit jeans fungerar vackert.

Lång linje chiffongjacka

Chiffong longline jacka skinny jeans

källa

Tyget kan göra en enorm skillnad i känslan det lägger till ditt övergripande utseende. En longlinejacka i chiffong får dig att se chic och feminin ut. Kombinationen med skinny jeans och klackade sandaler är en bra idé för en höstoutfit. Det fungerar bäst när längden på chiffongjackan nästan nuddar din fotled.

Longline fishtailjacka

Longline fishtailjacka med trasiga jeans

källa

För en lite rebellisk look kan du para en longline fishtailjacka med slitna jeans. Fishtaildesignen är den perfekta subtila touchen för att få dig att se mer edgy ut. Ibland på en dålig dag vill jag bara gå ut själv, ta på mig solglasögonen, se lite nervös ut och annorlunda ut än mig själv och göra mitt bästa för att komma ur dåligt humör så fort som möjligt.

Blommig longline jacka

Longline blommig jacka

källa

Slutligen är den blommiga longlinejackan ett hedersomnämnande som jag var tveksam till att lägga till i listan. Även om du kan se bra ut med den här outfitidén om du stylar den perfekt och det är därför jag vill nämna det, så rekommenderar jag verkligen inte att du provar det om du inte har världens bästa modesinne för att klä upp dig själv för att bilda ett omdöme. Att bära en blommig longlinejacka kräver en lång och smal kropp och mycket självförtroende för att dra av sig denna outfit. Annars kan de se lite klumpiga och konstiga ut.

Så, det finns några vackra idéer om långa jackor som jag tror kan hjälpa dig att klä dig mer stilfullt och unikt. Min favoritidé är den långa ärmlösa jackan, som verkligen får dig att se mer konstnärlig och vacker ut. Om du tror att det här blogginlägget är användbart för dig, kolla in våra andra artiklar för tips om outfitidéer, piercing, fitness och mer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*