Home / Mode / Lounging för kvinnor
Lounging för kvinnor

Lounging för kvinnor

Slouches, även kallade slouch boots eller slouch boots, är en variant av märket vanlig fritidsstövel och finns i en mängd olika former, färger och storlekar. Slouches finns i både herrskor och damkollektioner, och stövlar finns i överflöd även bland barn och tonåringar avslappnad stil särskilt bra. Slouchlooken är inte bara på modet för accessoarer som kepsar eller andra hattar, utan har även hittat sin plats i stövel- och skomodet.

Slouch Boots – stövlarna med en avslappnad touch

Begreppet ”slouch boots” kommer från det engelska ordet ”slouch”, som översätts som ”att sitta ner avslappnat” eller ”lounging around” och därmed perfekt beskriver stövelns specialitet. På den tyska marknaden används stövlarna även som stövlar i skrynkla ihop sig erbjuds.

Beroende på modell och version är bålaxeln det inte styvt rör designad men kommer att ligga precis ovanför den övre rynkig eller skrynkliga. Delar av det övre lädret är skadat på vissa modeller. Den skrynkliga looken tas vanligtvis bort över en del av eller hela ovandelen, vilket ger stöveln en avslappnad och avslappnad look.

Både i kollektioner av trendiga designers och märken samt i skoaffärer och modehus mellan och lägre prisklasser Här hittar du en mängd olika stövlar med skrynklig look. Ledande leverantörer inkluderar:

DAM Slouch Tapered Ankel Jeans (skadade) - JEANS - BOTTOMER.
KVINNOR Slouch Tapered Ankel Jeans - Jeans - BOTTOMER - KVINNOR.
KVINNOR Slouch Tapered Ankel Jeans |  UNIQ
Virkad Slouch Hat Mönster för kvinnor - Kirsten Holloway Desig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*