Home / Dekoration / Luftig och mysig rustik vardagsrumsdesign
Luftig och mysig rustik vardagsrumsdesign

Luftig och mysig rustik vardagsrumsdesign

Den rustika stilen kan vara väldigt mångsidig och intressant och kombineras mycket bra med andra stilar från minimalistisk till kustnära. Denna stil är lämplig inte bara för hus på landet, utan också för moderna lägenheter, eftersom det gör varje rum extremt mysigt. När du inreder ett vardagsrum är det enklaste sättet att skapa grunden för en sådan design med en cool, rustik eldstad som kan dekoreras med grov sten eller till och med grovt trä! Naturliga trägolv och häpnadsväckande högt i tak prydda med åldrade träbjälkar är det bästa sättet att skapa ett rustikt utrymme. Välj sedan möbler och accessoarer efter din smak och den stil du vill kombinera med rustikt. Rustik stil kan vara maskulin och feminin, minimalistisk och shabby chic, jägarens retreatstil och havet – njut av galleriet nedan och bli förvånad över hur mångsidigt ett rustikt vardagsrum kan vara! Läs fler tips om hur du skapar en rustik mysighet i ditt vardagsrum på nedervåningen.

material

Trä, sten, tegel, läder och mörk metall är precis grejen för att få en rustik stil i ditt vardagsrum. Tänk träväggar och golv, takbjälkar i trä (även om de är imitationer) och lägg till mysiga trämöbler. Täck din eldstad med tegel eller sten och välj stenklädda väggar som ger ditt utrymme en stugkänsla. Lädermöbler tillsammans med trä ger en texturell touch till vardagsrummet och den ultimata rustika looken. Om du måste använda metall – till eldstaden eller någon annanstans – välj mörkad metall och se lite rostig ut för att fortsätta inredningstemat.

Andra inslag

Du kan också välja korgar för förvaring eller trälådor som ger rummet en perfekt rustik känsla. Skaffa ved till rummet – det kan vara öppen planlösning för att framhäva den rustika känslan här. Hovar, träskivor, mysiga fluffiga mattor och annat skapar en fin rustik atmosfär i rummet.

55 luftiga och mysiga rustika vardagsrumsdesigner |  DigsDigs |  Liv.
72 luftiga och mysiga rustika vardagsrumsdesigner |  Избушка, Дом, Горные.
Luftig och mysig rustik vardagsrumsdesign |  Rustikt vardagsrum.
18 mysiga rustika vardagsrum - inlagd barr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*