Home / Dekoration / Målade stolsidéer
Målade stolsidéer

Målade stolsidéer

Vi är mer vana vid betsade möbler nu för tiden, men om du vill sätta lite färg på utrymmet, varför inte måla möblerna? Idag vill jag dela med mig av några idéer för att fylla ditt utrymme med färg – med målade stolar, se hur du gör det.

Målade stolar

Skaffa några gamla stolar och använd olika färger för att förvandla dem till moderna och djärva. Kom ihåg att rocka olika färger: blå, grön, rosa, röd, gul och andra. Du kan inte blanda och matcha pasteller för en vintage-inspirerad eller shabby-chic look, eller prova superdjärva färger för att förstärka ett monokromatiskt eller neutralt utrymme. Jag älskar idén att använda samma stolar i olika färger för ett djärvt, modernt utseende, eller att skapa ett eklektiskt utrymme med olika färger. Mixa och matcha fläckar och djärva färger – färga benen och måla stolen själv för en cool och modern look. Om du letar efter en mer sofistikerad och vintagebild, måla dina stolar i kräm- och benvita nyanser – de kommer att lägga till elegans och ta din heminredning till en ny nivå. Om du inte vill måla hela stolen är det bara att doppa benen eller ryggstödet och voila – du har fått en fräsch möbel!

Färgblock och ombre stolar

Om du vill ha ett mer modernt och djärvt utseende, använd de tekniker som för närvarande är populära: färgblockering och ombre, eller skapa en tvåfärgad look. Ombre-stolar ger ditt utrymme en makeover – rocka olika nyanser från vitt till djärvt. Detta är ett enkelt gör-det-själv-projekt och du kommer att njuta av utseendet. Color block-stolar är också ett coolt och djärvt alternativ för att göra rummet mer unikt och catchy – prova kontrasterande färger för att göra det mer catchy. Tvåfärgade stolar är en annan cool idé som ser ut som färgblockering men är lite mjukare – du målar bara benen i en nyans och själva stolen i en annan. Låt dig inspireras av de djärva och coola idéerna nedan!

PEACE OUT Handmålad gungstol för lärare som läser av Jez4U.
652 bästa roliga målade stolidébilder |  Målad stol, målad.
40 livfulla DIY-målade stoldesignidéer
42 enastående DIY-målade stoldesignidéer att prova |  målad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*