Home / Dekoration / Manliga badrumsmöbler
Manliga badrumsmöbler

Manliga badrumsmöbler

Mänskliga grottor är unika, de har sin egen stil, känsla och sexiga atmosfär. Vi vet inte ens exakt var, men det är ett faktum. Mörk och lynnig, fridfull och maskulin, dessa interiörer ser väldigt inbjudande ut. Många ungkarlar föredrar nuförtiden ett sådant upplägg och om du är en av dem som letar efter inspiration så finns vi här för att hjälpa dig. Idag ska vi prata om manliga badrum och sätt att dekorera dem. Jag är säker på att du kommer att hitta inspiration.

Varje badrumsinredning är baserad på väggar och golvbeläggningar, utformningen av dusch, badkar och handfat och så klart handfatet om det finns. Välj din stil och rocka väggar och golv därefter, och fyll utrymmet med vitvaror och möbler efter behov.

Tvättställ, tvättställsställ eller tvättställ

Varför placerade jag alla i en kategori? För ett handfat är ett måste i varje badrum, men i herrbadrum kanske du inte ser ett handfat för ibland räcker det med ett handfat. Om vi ​​tar häftiga maskulina underdelar och sminkställ, kan det vara en sminkskiva i trä för en texturerad look, betong för ett modernt eller minimalistiskt badrum, underdel i marmor eller sten som är ett hållbart och elegant val. Det är upp till dig om du vill ha förvaringsutrymmen som lådor eller öppna hyllor. Underdelen kan flyta eller stå på mässingsben, med eller utan stenskiva – se vad som är bättre för ditt badrum!

För diskhoar rekommenderar vi att du håller dem mörka eller genomskinliga, sten eller betong, eller till och med metall för en cool look. Du kan också hitta alternativ i marmor, Corian eller stenmonoliter som redan har handdukstorkar, vilket eliminerar behovet av sminkskivor.

badkar

Om du väljer ett badkar, gå för det! Den ska absolut vara lös, på svala fingerfärdiga ben eller utan, håll den mörk till exempel mattsvart för en maskulin look. Ditt badkar kan vara av metall, sten, marmor, corian, vad du vill. Vi rekommenderar en stämningsfull look och mörka nyanser, även om det kan vara vitt på insidan. Fristående kopparbaljor är idealiska för art déco-interiörer, och träpaneler ger badrumslooken en mysig känsla.

att duscha

En dusch är alltid irriterande i alla badrum, med eller utan badkar. När du går för en cool dusch i maskulin stil behöver du något stämningsfullt och mörkt, det kommer inte att se dystert ut, det kommer att vara avkopplande och lugnande, tro mig! Mörkt kakel, sten, betong, marmor – vilket material du än gillar kommer allt att bli bra! Bli inspirerad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*