Home / Dekoration / Marockanska sovrumsdesigner

Marockanska sovrumsdesigner

Östern har alltid varit ett mysterium. Ovanliga traditioner, originell arkitektur, fantastisk kultur och konst. Marocko är ett av de mest spännande länderna i öst med fantastiska seder och traditioner. Det är mycket populärt bland turister. Det är därför vi bestämde oss för att visa dig några coola marockanska eller bara marockanskt inspirerade sovrum. De utmärkande egenskaperna hos sådana sovrum är arabiska mönster, ljusa tyger och fantastiska lyktor. Det är dock inte nödvändigt att vara mycket strikt med reglerna för att skapa en sådan österländsk saga. Du kan helt enkelt använda en neutral färgpalett och lägga till lyktor, ljusstakar, pallar och mönster som är karakteristiska för Marocko och absolut vilken touch som helst kan läggas till. Dessa sovrum är gåtfulla, spännande och påminner om berättelserna om Arabian Nights. Mysterier och äventyr börjar!

Färger

Marockanska rum är traditionellt ljusa: fuchsia, lila, turkos, grön, röd, rosa, ringblomma och många andra färger kan integreras i olika kombinationer eller så kan du rocka dem alla! Men om du inte är redo för ett marockanskt firande kan du prova ett helt vitt eller neutralt rum. Det är en fräsch och modern version av marockansk inredning.

möbel

Om du är helt marockansk, välj snidade trämöbler – sängar, sängbord, stolar och pallar och till och med fönsterluckor. När det gäller färgerna, föredrar mörka fläckar som är mer traditionella för marockanska rum. Om inte, gå med de vanliga möblerna, vintage eller till och med modern om du är mer intresserad av modern inredning. Rocka ett vitt marockanskt sovrum? Välj vitkalkade trämöbler eller bara vitmålade föremål för att matcha färgskalan.

dekor

Inredningen hjälper dig att uppnå det utseende du vill ha. Det är vad marockanska rum handlar om. Även om du rockar en annan stil, kan du fortfarande lägga till accessoarer till rummet på ett marockanskt sätt. Använd vackra marockanska lyktor, boho-mattor och ljusa tyger, häng mattor på väggarna, sträck dig efter utsmyckade speglar och fönsterluckor och coola marockanska sittpuffar. Kolla in de exempel vi har förberett och bli inspirerad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*