Home / Ann / Mary Jane pumps för kvinnor
Mary Jane pumps för kvinnor

Mary Jane pumps för kvinnor

En trend håller på att erövra mode- och skovärlden. Vintage är ”in”. Den gamla goda tiden har satt sina spår och har hittats idag i form av klassiska snitt, stora mönster, men också väldigt speciella skor Ännu en gång. Mary Jane pumps tillhör dessa skor. Det där eleganta damskor Få poäng med en rak linje och små lekfulla detaljer. De är feminina och snygga men har ändå en tjejig sida.

Mary Jane – skorna med spännet

Mary Jane pumpar är vanligtvis omedelbart igenkännliga, även om de är det i många olika versioner ger. Ändå har de alla en sak gemensamt: spännet och remmarna. En rem löper över foten, vilket är ett riktigt blickfång.

För att Mary Janes ska bli Pumps måste de ha en liten klack att ha. Idag finns även ett stort antal olika modeller med betydligt högre klackar. Bredden på hälen spelar ingen roll, den kan vara smal, men också lite bredare. Bara en plattformsklack går inte ihop med dessa skor.

Visste du att Mary Janes i 1960-talet Nästan ett litet uppror? Kvinnor bar faktiskt inte skor som visuellt framhävde deras ben. Denna period slutade dock med de populära Mary Jane-pumparna.

Nåla på Stitchf
Skor, mary jane, klackar, svarta, vackra, mary jane, svart mocka.
Mary Mary Jane Sko |  SAS Sho
Skor Galore Mary Jane Platform Pumps |  YesSty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*