Home / Dekoration / Mcm Home med honungsfärgat trä
Mcm Home med honungsfärgat trä

Mcm Home med honungsfärgat trä

Är du sugen på modern inredning från mitten av århundradet? Om så är fallet, låt oss njuta av detta vackra hem i Toronto tillsammans.

Denna bungalow är designad i 1950-talsstil och det som slår dig från första anblicken är taken, de är bara fantastiska! Alla tak är helt klädda i honungsfärgat trä, vilket sätter stämningen här.

Det överdimensionerade vardagsrummet är spektakulärt och har flera samtalsytor med krämiga och varma möbler, en exponerad tegelvägg, en inbyggd öppen spis och det underbara taket. Entrén är separerad från matsalen med en halvvägg som ger en sval avdelare men ändå släpper in ljus. Matsalen har ett elegant matbord i glas och moderna stolar från mitten av seklet, samt en cool utsikt genom en helglasad vägg som kan dras av när som helst om du föredrar avskildhet.

Det andra vardagsrummet är centrerat runt en annan glasvägg för att njuta av utsikten – alla bekväma möbler är placerade för maximal användning. Det tredje vardagsrummet är mer privat, med eleganta moderna möbler från mitten av århundradet och en hel gallerivägg av dekorativa tallrikar – så ovanligt!

Det stora sovrummet är krämfärgat med inbyggd förvaring och ett överdimensionerat fönster till de andra rummen som kan dras av för avskildhet. En stor vrå för hemmakontoret visar upp ett överdimensionerat skrivbord som tar upp en hel vägg och har många lådor. Vill du ha fler eleganta rum från det här huset? Kolla in bilderna nedan!

75 vackra moderna ljusa trägolv från mitten av århundradet köksbilder.
75 vackra moderna ljusa trägolv från mitten av århundradet köksbilder.
Dålig träfinish - Emily Henders
De 16 bästa färgerna för ek (eller trä): trim, golv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*