Home / Dekoration / Mini köksö idéer
Mini köksö idéer

Mini köksö idéer

En köksö är en utmärkt funktionell bit för att laga mat, skala, tvätta och till och med äta. Detta är en trend – fler och fler designers skapar kök med en ö. Små kök har oftast inte en sådan funktion, men vill du ha en så finns det minialternativ med massor av funktioner.

En miniköksö eller till och med en mikroköksö kan utföra samma funktioner som en vanlig. Den kan ha öppet och stängt förvaringsutrymme – lådor och hyllor, det kan innehålla extra hållare, hängare och krokar för kastruller, muggar och olika köksredskap. En liten köksö kan innehålla ett handfat, diskmaskin, soptunna och matsal – en bra idé för frukost eller drinkar. Låt oss titta på några idéer för att minska ditt utrymme för matlagning, förberedelser och umgänge.

Mobila köksöar

En liten mobil köksö är en bra idé för alla kök – oavsett vilken stil du väljer gör hjulen dem bärbara vilket är perfekt för ett litet kök – de kan flyttas dit de inte finns. Matbordsskivan kan vara fällbar eller så kan du bara använda hela bänkskivan. Öppna hyllor under bordsskivan ger din köksö ett luftigare utseende och lådor och stängda fack skapar mer utrymme.

Inga mobila köksöar

Icke-mobila köksöar är också bra, de är stabilare och kan göra ett uttalande i inredningen. Prova en kontrasterande pjäs i djärva färger och kanske till och med en annan design som sticker ut från hela rummet. Du kan också prova en vattenfallsköksö med ena sidan mot väggen: det här är en fantastisk platsbesparande idé och en cool matplats på samma gång. Även om det inte finns någon matchande miniköksö till salu kan du göra en av få IKEA-produkter själv. Det finns otaliga tutorials. Kolla in fler idéer nedan och bli inspirerad!

15 små köksö-idéer att inspirera - Bob Vi
TA EN MÖBEL OCH GÖR DET DITT EGET kök.
25 mini köksö-idéer för små utrymmen - DigsDi
20 små köksö-idéer |  Bärbar köksö, pall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*