Home / Dekoration / Möbelsamling marmor valnöt

Möbelsamling marmor valnöt

Gillar du lyx? Om du gör det, var uppmärksam på denna lyxiga möbelkollektion som heter Dolmen, som har en kombination av två eleganta material: valnöt och marmor.

Kollektionen har en rad mörka valnötsdesigner, allt från skänkar, matbord och stolar till ljusare säten i vit ek. Den mexikanska designstudion Esrawe baserade kollektionen på forskning och letade efter en balans mellan element av olika materialitet: långa träbitar placeras på en proportionellt liten marmorbas. En sådan spänning mellan ett upphängt och ett stödjande element är intressant.

Skänken och matbordet har träpaneler som stöds av svarta marmorbottnar. Dessa baser – även om de har olika former – avsmalnar försiktigt från botten till toppen och har rundade kanter. Underredet till dolmenmatbordet kikar genom valnötsskivan. Den platta bordsskivan har mjukt böjda sidor och fasade kanter och hålls på plats av träribbor korsade undertill.

Den åtföljs av Kanji-stolen som bildas av ett rundat ryggstöd som stöds av två inverterade Y-formade ben på vardera sidan av sätet. Alternativt erbjuder stolen Compás möjlighet till en lättare ram och en stoppad sits.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*