Home / Mode / Mockaskor för kvinnor
Mockaskor för kvinnor

Mockaskor för kvinnor

Vad gör en bra sko? Självklart ska det först och främst passa din smak och passa för specifika tillfällen. Dessutom ska den också vara välgjord så att du kan njuta av den länge. När allt kommer omkring ska materialet vara väldigt vackert robust och bekväm på samma gång hans. Låter som utopiska krav på en sko? Inte om den är gjord av mocka.

Ett speciellt material

Användningen av mockamaterial vid tillverkning av skor har en lång historia. Den extrema robust material har använts i hundratals år för att göra robusta och praktiska vardagsskor.

Det där Egenskaper av mocka är:

Du kan känna igen äkta läder inte bara på dess utseende, utan också på dess lukt och dess struktur. Eftersom detta är ett naturligt material är det läder särskilt mjuk och bekvämMen om den är fejk är skon ofta väldigt stel och oflexibel. Dessutom avger den inte den karakteristiska lukten av läder. Någon gång kommer du att märka äkta mocka även för priset. En rimlig sko gjord av detta material kommer sällan att ge dig under 50 euro. Om en sko är förvånansvärt billig kan du vara ganska säker på att det är fuskmocka.

Nike Women's Court Royale Mockaskor Endast $27,98 + GRATIS frakt.
Dammocka Loafers Every Day Shoes Bekväma skor |  Et
Dammode Mocka Sneakers Chunky Heel Dress Oxfords.
Slip On Loafers med hög plattform för kvinnor Casual Comfort Mockaskor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*