Home / Dekoration / Modern industriköksmöbler
Modern industriköksmöbler

Modern industriköksmöbler

Om du letar efter ett modernt industrikök med elegant design har du kommit till rätt plats. Dadas VVD-kök, designat av Vincent Van Duysen, är ett vackert arbetsrum i kontraster. Träfaner, sten och aluminium skär varandra i en linjär sammansättning som är imponerande och strömlinjeformad på samma gång.

Tjocka bänkskivor i sten förmedlar hållbarhet och styrka, medan smala sido- och ändenheter ger en övertygande motpol. Utdragbara brickor, öppna lådor och underrede förbättrar funktionaliteten – ökar lagringskapaciteten och utnyttjar utrymmet på ett utmärkt sätt. Den ultratunna aluminiumramen höjer hela enheten – skapar en lätt, upprörande estetik, förbättrar flödet och underlättar dolda grepp. Dada erbjuder även matchande takenheter och vitrinskåp.

Tillgängliga material inkluderar naturstenar som porfyr och ceppo de gré; Fanér av blekt ek och valnötsträ; borstat rostfritt stål; och lackerade ytskikt av ekgrafit, östgrönt, titan och tenn. Köket är mycket funktionellt och stilrent, och dess lakoniska köksdesign passar perfekt till ett stämningsfullt eller maskulint rum, och bara ett industriellt.

Lönn Modernt industrikök Island Metal Machine Base |  Etsy.
Amazon.com - O & K Möbler Små 5-delade Matbord Hög Bar Bord Set.
Amazon.com - MIERES 5-delad modern industriell bistrorestaurang.
Amazon.com - MOOSENG 4 Stolar Modern Industrial Bistro Restaurant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*