Home / Dekoration / Modern konst fylld interiör
Modern konst fylld interiör

Modern konst fylld interiör

Detta fantastiska hem på Washingtons San Juan Islands är en unik bro mellan natur och konst – det är en stilfull duk med många konstverk som är starkt kopplade till landskapet. Designad av Seattle-arkitekterna Tom Kundig, hemmet designades för att få ut det mesta av de natursköna vyerna och det rika djurlivet i området.

Arkitekterna valde ett sluttande tak eftersom det ger skugga och skyddar interiören från för mycket direkt solljus eller effekterna av hårda vindar och regn. Även om trästrukturen innehåller en betydande mängd glas, är den helt inspirerad av gårdsbyggnader som redan fanns på fastigheten. Exteriören smälter in i landskapet tack vare den återhållsamma, minimala paletten av färger och material. Hela bostaden är energisnål och ljus och solvärme kan justeras genom att skjuta de fyra 20 fot höga träjalusierna på västra fasaden. Den omfattande användningen av glasfönster erbjuder oöverträffad utsikt över Haro Street och de olympiska bergen från både insidan och utsidan.

Genomgående i interiören bildar en enkel palett den övergripande inredningsplanen, med ljusa trägolv och vita väggar som lyfter fram de utsmyckade möblerna och andra samlarföremål. Inredningen har designats helt av Geremia, inklusive urvalet av nya konstverk samt moderna möbler.

En konstfull lyxlägenhet får sin inredning rätt.
Konstnärligt hem för modern lyx av inredare Peter Mari
Konstnärligt hem för modern lyx av inredare Peter Mari
Naturligt hem med en modern konstfull inredning - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*