Home / Dekoration / Modern surfarlägenhet
Modern surfarlägenhet

Modern surfarlägenhet

Buck & enkelt designade Torquay House är den ultimata surfsemesterplatsen i Torquay, Australien. Stugan fokuserar på surfing och utomhusaktiviteter och rymmer upp till 20 personer.

Strukturen leker med den geometriska karaktären av sammankopplingen av tre olika stora strukturer. Ett stort hus, litet hus och nöjesdäck omsluter en central innergård för att skapa en allomfattande atmosfär. Den öppna planlösningen prioriterar att utomhusaktiviteter ska ske på den säregna innergården. Detta inåtreflekterande arrangemang skapar också en känsla av integritet eftersom hemmet är en del av ett större kvarter.

Bostadsutrymmena har kraftiga blockväggar av råbetong sedda från köket till badrummet, ett polerat betonggolv och naturliga trä- och koppardetaljer. Ett överflöd av fönster och dörrar ger möjlighet att knyta an till naturen och alla utomhusaktiviteter på innergården. De mer privata områdena åtföljs av en lugnare palett av material, vilket uppmuntrar gästerna att sakta ner och koppla av efter en dag på stranden. Utanför ramar en träskärm in en privat innergård med ett surfutrymme med utomhusdusch och surfbrädaförvaring. Gården är en matlagnings-/matplats under ett tak med lampor och fläktar som gör det bekvämt att vistas i både natt och dag.

Torquay House: modernt surfarhem - DigsDi
Samtida California Surf Shack |  Santa Barbara CA - Beach.
Ultra chic stugstil lägenhet i Sag Harbor Village.
Samtida hemdesignarkiv - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*