Home / Dekoration / Moderna sängar

Moderna sängar

En säng är hjärtat i varje sovrum. Det är vad design och inredning handlar om, och det är väldigt viktigt. Din säng ska inte bara vara stilren och matcha rummets inredning, utan också vara mycket bekväm och funktionell, t.ex. BB ger extra belysning, förvaringsutrymme eller sängbord. Jag vill dela med mig av de coolaste sängarna du kan köpa till ditt sovrum just nu, och var och en av dem är så coola att du inte kan låta bli att köpa dem!

Produktdesignern Carlos Tiscar hyllar sin senaste Nook-produkt. Tiscars Nook-säng är ett allt-i-ett-system med inbyggd LED-belysning, inbyggda skrivbord, tyghängande tillbehör och en dedikerad videospelsmodul. Dessutom erbjuder produkten ytterligare tillbehör såsom en mängd olika tyger och färger att välja mellan, som kan användas för att skapa en skräddarsydd funktion. Till skillnad från traditionella möbler använder Nook en enda insexnyckel för att montera hela sängen och dess tillbehör. Sängen kan alltid anpassas efter dina behov med olika föremål och konfigurationer. Nook, som betyder hörn eller paus, är en klassisk men modern version av den populära himmelssängen, som erbjuder sina kunder ett utrymme av avskildhet och lugn.

Den italienska möbeltillverkaren Dielles containersäng kan fånga ditt öga. Detta är en vanlig säng som har höjts för att förvara kläder och skor under. Det är en lösning för små lägenheter som ofta inte har tillräckligt med förvaringsutrymme. Eftersom designen är modulär kan du lägga till trappor och extra förvaring runt sängen. En liten dörr ger dig tillgång till dina tillhörigheter utan att behöva lyfta sängen. Eller så kan du höja sängen för full tillgång till garderoben under. Alla hyllor i garderoben kan justeras för att passa förvaringsmöjligheterna.

Edge Bed by Environment Furniture är den perfekta allt-i-ett och håller allt inom räckhåll. Edge Bed erbjuder inbyggd förvaring och eliminerar behovet av nattduksbord. En bred plattform och fyra skjutbara lådor nedanför håller filtar och böcker bekvämt nära. Med Edge Bed kan du placera högar med böcker nästan var som helst. Tillverkad av återvunnen Peroba med ebenholtsfärgade mahogny-hörninlägg, är Edge Bed en varaktig skönhet som är bekymrad och sliten. Men dess rena linjer passar moderna och samtida stilar.

Lawrence-sängen är en design av en klassiker omvärderad på ett modernt sätt med okonventionella linjer som erbjuder ett lätt och kompakt utseende samtidigt som de uttrycker idén om extrem klass och sofistikerat boende. Den överdimensionerade sängramen, helt klädd i tyg eller läder, skapar en behaglig känsla av intimitet och inbjuder dig att koppla av. Tack vare stoppningen på varje sida kan Lawrence-sängen placeras perfekt i mitten av rummet och dominerar interiören. Den stoppade sänggaveln är uppdelad i två separata element, finns i två olika höjder och tre bredder. Det är möjligt att skräddarsy sänggaveln med olika tyger eller läder att välja med matchande eller kontrasterande toner, helt avtagbara.

Vem bryr sig?! Design skapade ”Bed of Ice”. Sängen svävar som ett isberg i mitten av rummet och förmedlar en luft av det utsökta blandat med en antydan till föraningar. LED-lampor går från basen av strukturen till toppen av rummet. En andra uppsättning löper längs bänkskivan i rummet och kan ändra färger på kommando. Extern och intern förvaring läggs till formen, inklusive en serie lådor som löper under sängen. Hela strukturen skapades med Dupont ™ Corian® för att förbättra estetiken och känslan av is.

Floyd-sängen är en verkligt anpassningsbar sängram, designad för stadsliv och perfekt anpassad till skummadrassen som bor på golvet – modulär, robust och rör sig med dig; Hållbarhet är inneboende i design. Floyd Platform Bed låter dig lägga till paneler och utöka systemet efter behov. Som ett övergripande system är sängens viktfördelning uppdelad i fjärdedelar, vilket minskar spännvidden och maximerar effektiviteten hos stöden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*