Home / belysning / Moderna sovrumsbelysningsidéer
Moderna sovrumsbelysningsidéer

Moderna sovrumsbelysningsidéer

Moderna sovrumsbelysningsidéer

Belysningen i ditt sovrum kan hjälpa dig att uppnå en hög nivå av stil och inredningstillfredsställelse. Ljus kan fokusera på många bra föremål i rummet och ge de mörka hörnen liv. Med lite planering kan du förvandla ditt sovrum till en plats som definierar din personlighet och smak. Vi har tagit hit några fantastiska idéer för sovrumsbelysning som kan hjälpa dig att vara mer kreativ i din egen sovrumsdesign.

Små grytljus lägger till inredningen i rummet utan att öka bländningen som du kan se på den sista bilden på den andra raden. Dessa lampor skapar mörka dramatiska ljuseffekter på natten, speciellt när du stänger av alla andra glödlampor. Du kan installera dem på sidorna av ditt tak där de kan reflektera ljus i hela rummet.

Genom att lägga till ljus på sängens två sidoväggar kommer din säng att sticka ut. Dessutom kan du lysa upp ljuset bakom din säng medan du sitter eller ligger i din säng. Detta håller bländningen borta från dina ögon.

Sängens två sidor kan belysas av sidobordslampor, eller så kan du själv installera dem på sänggaveln som på den första bilden i andra raden. Det beror helt på din rumsinredning och sängstil att du väljer en speciell armatur.

Att installera en taklampa eller ljuskrona i mitten av rummets tak är en bra idé men inte särskilt praktiskt eftersom du inte riktigt njuter av bländningen i dina ögon när du ligger på sängen och behöver stänga av den. Vägglampor är en bra idé och du har mycket att välja på i butiker som Lumens och eBay. Skapa tilltalande och stilfulla idéer för sovrumsbelysning genom att välja några eleganta armaturer och lysa upp ditt drömland!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*