Home / Dekoration / Moderna Thanksgiving-dekoridéer
Moderna Thanksgiving-dekoridéer

Moderna Thanksgiving-dekoridéer

Vi har alla vant oss vid traditionell Thanksgiving-inredning, men vad sägs om något lite mer modernt? Traditionella Thanksgiving-färger är brunt, guld, grönt och gult. Så prova att använda färgerna svart, lila eller guld för en het, modern touch – detta kommer att ge ditt utrymme en elegant look. Svart och vitt ser väldigt minimalistiskt och stilfullt ut. Så varför inte gå överbord med dekorationer – det är inte nödvändigt för den moderna stilen. Dekorera gärna dina pumpor: en färg eller ett mönster. Prova naturlig inredning: kvistar, bär, förgyllda pumpor, kottar och löv – det här är ren minimalism.

Modern Thanksgiving-dekor

Dekorera ditt hem i modern stil för Thanksgiving, lägg till accenter och dekorelement här och där. Fyll din eldstad med enkla naturliga pumpor – naturlig inredning är väldigt populär just nu. Satsa på en neutral mantel med massor av grönt och arvegodspumpor för att göra den kantig. Skapa en lakonisk inredning med brickor, pumpor, grönska, träpärlor och höga ljus. Skålar med pumpor och andra grönsaker. Håll dig till geometrisk inredning, naturlig inredning och enkla och neutrala färger – det är allt du behöver för en fräsch och modern look.

Moderna Thanksgiving-bordsbilder

Dekorera ditt bord på ett modernt sätt för att imponera dina gäster och fortsätta med inredningstemat. När det gäller färger, gå för monokrom, grå, alla möjliga neutrala färger, svart och vitt, eller till och med djärv och ljus – vem sa att modern inredning inte kunde vara glad? Inkludera tryck som buffelruta, pläd, prickar och ränder för att undvika tråkiga utseenden. Satsa på metalliska accenter – bättre koppar och guld – bestick, laddare, muggar och ljushållare i dessa färger ger bordet ett vackert utseende. Försköna inredningen med färska grönsaker, blommor, grönsaker och frukter placerade direkt på bordet. Låt dig inspireras av de underbara idéerna nedan och säg tack!

24 moderna men ändå snygga Thanksgiving-dekorationsidéer - DigsDi
41 Snygga moderna Thanksgiving-dekorationsidéer - DigsDi
Snygga moderna Thanksgiving-dekoridéer |  Modern Thanksgiving.
41 Snygga moderna Thanksgiving-dekorationsidéer - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*