Home / Dekoration / Modernt 100 år radhus
Modernt 100 år radhus

Modernt 100 år radhus

AAmp Studio fick i uppdrag att totalrenovera och utöka ett 100 år gammalt radhus i Torontos West End. Projektets omfattning innefattade att göra om hela interiören till en öppen planlösning och lägga till en tredje våning till den smala strukturen.

Sunnyside Townhouse har nu rymliga, ljusa rum med ljusa trägolv och vita väggar i stora delar av interiören. Däremot användes djärva svarta accenter i köket och den mörka trappan som spänner över alla tre våningarna. Medan många av de större elementen och ytskikten i radhuset är vita eller svarta, har andra färger och texturer använts för att engagera ögat när det skannar varje rum – här och där ser du ljusa kuddar eller djärva konstverk.

Inredningen av rummen är modern, du kan se eleganta linjer och flytande föremål, eleganta moderna kranar och kopparbeslag för att lägga till en tidlös metallisk touch. Färgpaletten för fasthållningen varieras med olika material som sten, trä, kakel, plywood och olika typer av tyg. Alla rum är fyllda med naturligt ljus tack vare stora fönster och takfönster.

Inflytandet från Bauhaus är djupt rotat i modern lyxig hemdesign, 100.
Спокойная элегантность интерьера таунхауса в Нью-Йорке〛 ◾ Фото.
Modern 100 år gammal radhusrenovering - DigsDi
Modern 100 år gammal radhusrenovering - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*