Home / Dekoration / Modernt familjehus med neutral färgpalett
Modernt familjehus med neutral färgpalett

Modernt familjehus med neutral färgpalett

Huset åt Dorothy i Prag, Tjeckien färdigställdes nyligen av Boq Architects som fick i uppdrag att designa inredningen åt en familj i de sena byggskedena.

Interiören har betong och trä som valmaterial, avrundat med lekfulla detaljer. På bottenvåningen känns vardagsrumsdelen med öppen planlösning ljus och öppen med omgivande fönster och skjutdörrar i glas som leder till uteplatsen. Designerna höll färgpaletten neutral genom användningen av vitt, kolgrått och naturligt trä, samt ibland utvalda färger.

En bekväm lounge finns i ena änden av bottenvåningen, vilket ger ett lugnt utrymme för att läsa eller koppla av vid brasan. Det centrala vardagsrummet har en projektionsduk flankerad av två vita bokhyllor på vardera sidan för när det är dags att se en film. När skärmen är ihoprullad fångar den minimalistiska trätrappan med glasräcken blickarna och döljer skickligt förvaringsutrymmet nedanför. Soffan är modulär och kan konfigureras om till tre olika konfigurationer för olika scenarier.

En stor köksö erbjuder gott om plats för att laga mat. Ett falltak över ön reflekterar dess form och ger bakgrundsbelyst omgivande ljus. Barnrummet har en multifunktionell väggskåp med förvaringsutrymme, medan ett husformat hörn skapas längst fram i sängen.

Modernt familjehem med neutral färgpalett - DigsDi
Ett modernt familjehem i Balagtas, Bulacan |  Modernt bungalowhus.
Ett modernt familjehem, 405 mm Scyon Stria och en.
Ett modernt familjehem i Balagtas, Bulacan |  Filippinernas hus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*