Home / Dekoration / Modernt lyxkök

Modernt lyxkök

Kök är ofta hjärtat i ett hem eftersom många älskar att laga mat, prata och äta där. Vilken typ av köksinredning gillar du? Letar du efter modern lyx? Föredrar du högkvalitativa material och tidlös elegans i kombination med hållbarhet? Köket vi delar idag är precis så.

Phoenix är ett modernt, lyxigt kök inspirerat av rena och väsentliga linjer för att uppnå ett rigoröst designprojekt. En blandning av material av högsta kvalitet, från rostfritt stål till massivt trä, skiljer Phoenix från andra kökssystem på marknaden idag. Resultatet är ett sammanhållet kökssystem som är både stilrent och funktionellt.

Designad av Poliform, ett samtida fina möbelmärke baserat i Italien, är Phoenix en samling basenheter och väggenheter tillgängliga i olika storlekar som kan anpassas till alla köksutrymmen. Färgerna är grå – mörka och ljusa. En rad lyxiga ytbehandlingar finns också tillgängliga, inklusive präglad lack, betsat trä och rostfritt stål. Skaffa ett perfekt kök till ditt hem så blir det ett riktigt hjärta i lägenheten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*