Home / Dekoration / Modernt rustikt hus
Modernt rustikt hus

Modernt rustikt hus

Det som från början kan verka som ett vanligt litet hus i Austin, Texas, visar sig vara en mycket speciell byggnad. Detta var ett projekt som Tim Cuppett Architects slutförde förra året.

Huset består av två L-formade volymer klädda i vittrat trä, sammankopplade av en sektion av transparent glas som fungerar som en bro. Detta är en av de avgörande designelementen i detta fantastiska projekt. Den andra är en stengrotta uthuggen i kalkstensgolvet.

Uppfarten leder in till ett område med tillgång till två olika områden. Den ena är huvudentrén som nås via en upphöjd gångväg och den andra är en privat ingång till grottområdet nerför trappan. Inuti följer designen en mycket enkel geometri. Om den väderbitna douglasgranen på utsidan gav huset en nästan svart fasad med stark retrokänsla är insidan lättare, ljusare och modernare i jämförelse. Som ett resultat av detta ser och känns rummen ganska rustika, men framstår samtidigt som polerade och mer sofistikerade. Det används också mycket trä genom hela inredningen och det skapar kontinuitet mellan inne och ute. Inredningen är en eklektisk blandning av moderna och rustika inslag som kompletterar varandra harmoniskt.

Nytt hem inspiratoin |  Rustika husplaner, rustik hemdesign.
Moderna bergshem Moderna rustika hem, moderna rustika hus.
36+ moderna rustika hem med svart exteriör 00021 |  Rustikt hus.
Modernt rustikt hem inbäddat högt i Sierra-bergen Casas de.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*