Home / Dekoration / Modernt Teen Girl Sovrum
Modernt Teen Girl Sovrum

Modernt Teen Girl Sovrum

Om du har tonårsdöttrar så är den här sammanfattningen precis vad du behöver eftersom vi har samlat de coolaste sovrumsidéerna från hela webben! Att inreda ett tonårsrum kan vara ganska knepigt: det bör finnas flera zoner som att studera och sova, och du bör komma ihåg att detta är ett utrymme som inte är för ett barn och ännu inte för en vuxen, så det bör finnas en kompromiss mellan de två ger. Intresserad av hur man gör detta med stil? Titta nedan!

Färger

Slående färger är bra för att designa ett sådant utrymme. Var dock försiktig så att du inte överanvänder den. Om din dotter vill ha något mer neutralt, prova pastellfärger eller kanske en skandinavisk stil med en neutral färgpalett. Vissa tjejer skulle älska en populär kombination av svart eller grått, vitt och rosa, andra skulle föredra lavendel- och lavendelaccenter eller ett könsneutralt rum – fråga ditt barn vad de vill ha, det är det viktigaste.

dekor

Kom ihåg att separera rummets zoner när det är möjligt och lägg till några praktiska möbler och lampor för att spara mer utrymme. Glöm inte att det är ett måste att göra rummet catchy, lekfullt och till och med nyckfullt eftersom tonåringar älskar allt coolt och fantastiskt. Du kan göra detta med udda möbeldesigner, medryckande lampor och ljuskronor, eller fantastiska galleriväggar och tillbehör som ditt barn kan skapa och lägga till. Be henne ta hand om designen och inredningen av rummet så blir resultatet perfekt.

Kvinna sovrum, flicka sovrum färg, mellan sovrum
Nåla på tjej ro
Nåla på sänglinne
Teen Girl Sovrum - Modern Farmhouse för Leah |  Något enkelt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*