Home / Stil / Monterade kavajoutfitidéer
Monterade kavajoutfitidéer

Monterade kavajoutfitidéer

Idag vill jag prata om den där skräddarsydda kavajen som du bär på jobbet hela tiden men som förmodligen underskattade värdet av. Varför säger jag detta? Folk tror ofta att en monterad kavaj får dig att se smart och professionell ut, men de inser inte den enorma fördelen med att bära den. Det är det faktum att en monterad kavaj får dig att se smal och lång ut, vilket förmodligen är vad de flesta vill uppnå. För att visa dig hur du stylar den har jag samlat ihop några riktigt bra passande kavajoutfitidéer åt dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart kavaj med matchande skinny jeans


källa

Låt mig först visa dig ett mycket unikt och konstnärligt utseende för att starta den här listan med snygga outfitidéer. För att forma denna lite unisex-outfit kan du bära en vit- och svartrandig blus med scoop-neck och en svart kavaj över. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta balettkläder för att fullända looken.

Orange kavaj med matchande ankelbyxor och gula klackar

orange kavaj med matchande ankelbyxor och gula klackar
källa

För de av er som är redo att anta utmaningen att bära en mindre än typisk färg, här är en fantastisk orange outfit som du kanske vill prova. För att uppnå denna fantastiska look, koppla ihop en smal orange kostym med en kavaj och ankelchinos. Kombinera det med ett vitt linne med scoop-neck och ett par gula klackar med öppen tå.

Svart cropped skräddarsydd kavaj i kombination med vita byxor i hög modell med avslappnad passform

svart beskuren och skräddarsydd kavaj med vita byxor med avslappnad passform i hög höjd
källa

Här är vad du behöver göra för att uppnå denna vackra och unika svartvita look. Bär en vit blus med en svart slimmad kavaj. Kombinera dem med vita byxor med hög midja och avslappnad passform. Till skorna kan du bära ett par svarta balettskor i mocka för att fullända outfiten.

Svart kavaj med knälång klänning med grått bälteslida

svart kavaj med knälång klänning med grå skärpfodral
källa

För att uppnå denna snygga och professionella svarta och gråa look kan du börja med att bära en grå knälång klänning med korta ärmar och ett bälte. Kombinera den med en svart slimmad kavajjacka. Till skorna kan du bära ett par svarta spetsiga läderskor för att hålla outfiten elegant och elegant.

Grå slim fit blazer med vit miniklänning med scoop neck

grå slim fit blazer med vit tank miniklänning med scoop neck
källa

Detta är en väldigt minimal semi-formell outfit som du kan bära till jobbet. Bär bara en svart miniväxeltankklänning som kärnan i outfiten. Kombinera den med en grå slim fit kavajjacka. För resten av looken kan du bära ett par svarta balettkläder i mocka och en svart läderhandväska för att fullända looken.

Ljus himmelsblå kavaj med mörka skinny jeans

ljus himmelsblå kavaj med mörka skinny jeans
källa

Det här är en ganska uppfriskande och snygg outfit som du kanske vill prova. Bär en svart och vit randig t-shirt till toppen med en sällsynt och vacker ljus himmelsblå dubbelknäppt slim fit blazer. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. För skor, bär ett par korta svarta läderstövlar för att lägga stil till outfiten.

Svart kavaj med nedsänkt V-ringad blus och blåa trasiga jeans

svart kavaj med nedsänkt V-ringad blus och blåa trasiga jeans
källa

Här är en diskret sexig outfit som du förmodligen vill reservera för häng eller se för flashig ut på jobbet. För att forma denna look kan du bära en svart blus med V-ringning och en svart passform kavaj. Kombinera dem med slitna blå slim fit jeans. Till skorna, bär ett par vita lågklassiker för att fullända looken.

Svart slim fit blazer med vittryckt chiffongblus

svart slim fit blazer med vittryckt chiffongblus
källa

För att få den här snygga outfiten som samtidigt ser tjejig ut, så här ska du göra. Bär en vit blommig blus och en svart skräddarsydd kavaj. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. För skorna, bär ett par svarta och vita låga Converse för att fullborda looken.

Mörkblå slim fit kavaj med vit polotröja och vit tröja

Mörkblå slim fit kavaj med vit tröja och falsk halsringning
källa

Det här är en mycket elegant vit och marinblå look som är förvånansvärt lätt att ta av. Bär en vit polotröja och en marinblå kavaj till toppen. Para ihop dem med ett par matchande mörkblå chinos med smal passform. Bär ett par svarta läder loafers för skorna för en extra elegant touch.

Mörkblå kavaj med skärp och matchande chinos

Mörkblå kavaj med skärp och matchande chinos
källa

Ibland är det de små detaljerna som kan få dig att sticka ut från mängden. I det här fallet har den mörkblå kavajen en mycket intressant och snygg bältesdesign. Du kan kombinera den med en vit slim fit t-shirt och mörkblå slim fit chinos. För skor, bär ett par svarta balettskor i mocka för att fullborda utseendet.

Svart kavaj med smala shorts och vit crop top

svart kavaj med smala shorts och vit crop top
källa

Detta är en mycket intressant och unisex outfit som är rolig att ha på sig på ett cocktailparty. Detta skiljer dig definitivt från andra människor som bär snygga cocktailklänningar. För att forma denna look kan du bära en vit crop top med en svart slim fit blazer. Kombinera dem med svarta smala shorts. Kombinera dina skor med svarta balettkläder för att hålla outfiten ren och enkel.

Svart kavaj med ljusgulrandig t-shirt

svart kavaj med ljusgulrandig t-shirt
källa

För att uppnå denna eleganta look kan du helt enkelt bära en ljusgul och svart randig t-shirt med en svart skräddarsydd kavaj för toppen. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans och svarta ballerinor.

Benvit chiffongblus med svart kavaj

kräm chiffong blus med svart kavaj
källa

För att se elegant och elegant ut på samma gång kan du bära en chiffongblus i elfenben med en svart passande kavaj på toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans. För skorna, bär ett par svarta klackar med öppen tå för att fullborda den fantastiska looken.

Här är de matchande kavajoutfitidéerna som jag ville visa er. Prova dem och även den smarta och attraktiva känslan som kommer med dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*