Home / Mode / Moon Boots
Moon Boots

Moon Boots

Vad är moon boots?

vattenavvisande ovanmaterial Definition: Moon boots tillhör kategorin vinterskor. De finns för både kvinnor och män och tillhör därför kategorin unisexskor. Denna typ av sko har fått sitt namn för att dess design påminner om skorna som bars vid den första månlandningen 1969. De kännetecknas av följande egenskaper:

  • svetsad plastsula
  • Innermaterialet är skummat eller vadderat

Rådgivare

Varför kan man kombinera moon boots?

På grund av deras tjocka form är inte alla läckra. Korta kvinnor rekommenderas att överge dessa skor, eftersom de lägger till för mycket och visuellt förkortar siluetten (du kan hitta fler tips för korta kvinnor här). Om du vill undvika att outfiten blir för grov bör moonboots kombineras med feminina kläder när det är möjligt. I kombination med korta kjolar finns en underbar kontrast mellan femininitet och jordnära attityd. Men på grund av deras värmande egenskaper, bärs moon boots främst på vintern. En kort kjol är inte direkt praktiskt vid den här tiden på året. Särskilt små, läckra kvinnor bör vara uppmärksamma på moon boots tajta byxor att kombinera, till exempel med en stretchjeans. Om den vanliga stilen på den här typen av sko är för okvinnlig kan du undvika de mindre tjocka modellerna som nu finns på rea.

Är moon boots in eller out?

De är inte precis den kvintessentiella kvinnans sko, så de kallas ofta för ”stompers”. Om en skidsemester vänder sig till varma vinterskor på grund av svåra väderförhållanden, så behöver du inte undra om moon boots är in eller ut: de är bekväma att bära och skyddar dig från kylan. De som väljer rätt modell kan dra till sig uppmärksamhet med sina moonboots och sätta trender under vinterlovet.

Moon Boot från Tecnica Nylon Unisex Moonboots svart |  Vinterkängor .
Moon Boot Original Moonboots ® vit, storlek 35-
Moon Boot från Tecnica Nylon Unisex Moonboots mörkblå |  Vinter.
Moon Boot Nylon Dam Moonboots Burgundy |  Vinterstövlar & Måne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*