Home / Dekoration / Mörk stämningsfull badrumsdesign

Mörk stämningsfull badrumsdesign

Moody inredning växer i popularitet och fler och fler designers rockar den. Vi älskar mörka utrymmen eftersom de är avkopplande, mystiska, iögonfallande och annorlunda. Det handlar inte om den där ljusa estetiken, det handlar om skuggor och mörk skönhet. Idag vill jag inspirera dig att inreda ditt badrum i mörka, stämningsfulla färger och du kommer aldrig att ångra dig, oavsett vilken stil du väljer.

De flesta atmosfäriska mörka badrum är designade i minimalistiska, moderna, wabi sabi, art déco och industriella stilar eftersom dessa stilar ser fantastiska och naturliga ut i mörka färger. Lägg till en touch av rustik eller vintagestil för en chic och inte tråkig look. Låt oss ta en närmare titt på hur du får ditt mörka badrum att sticka ut.

diskbänksutrymme

Välj din stil och tänk på det när du inreder. Du kan välja mörkgrå, brun eller svart kakel eller stenar för en strukturerad look. Betong fungerar också bra om det är tillräckligt lynnigt, och träskåp och bänkskivor ger en sofistikerad touch. Om du har råd, välj bänkskivor i svart marmor eller till och med väggar, du kommer att älska dem. En spegel kan också lägga till stil till rummet och till och med sminka det om det är en imponerande vintageram eller en stor minimal. Mörka rum behöver extra ljus. Så när du inreder, kom ihåg att använda hängen och dolda lampor i spegeln och under lådorna.

dusch- och badutrymmen

Klä din dusch- och badavdelning med mörkt kakel eller sten för funktionalitet, eller så kan det vara mörk betong för hållbarhet. Medan de flesta duschar är inredda på ett lakoniskt och minimalistiskt sätt, kan och bör badplatsen vara din fantastiska samlingspunkt i badrummet. Stenfabulerande kopparbaljor i vintagestil för att göra ett uttalande, eller ett svart stenbadkar för en avkopplande spakänsla. Om du har fönster eller mycket ljus kommer ditt mörka badrum att se mindre ut än vad det är. Placera ljus runt badkaret för en chic look och en avkopplande touch.

Mörka färger används ofta för maskulina utrymmen. Så om du vill ha en så är detta ditt alternativ. Liva upp ditt badrum med krukväxter och blommor för en chic look. Använd koppar- och mässingsdetaljer för att ge ditt mörka badrum en elegant look. För att inte bli uttråkad, lek bara med texturer och använd naturliga material som trä, sten och marmor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*