Home / Dekoration / Mörka innerdörrar
Mörka innerdörrar

Mörka innerdörrar

Mörka innerdörrar är en av de hetaste heminredningstrenderna i år och som vi aldrig nämnt tidigare vill vi dela med oss ​​av lite idéer och inspiration.

Varför kom denna trend i ditt hem? Det är lätt att implementera och kommer omedelbart att lägga till dramatik till ditt utrymme, även om det är väldigt enkelt. Svarta dörrar ger balans till andra svarta dekorationer i rummet och skapar en sammanhållen look. Mörka dörrar gör att taken ser högre ut och bokstavligen matchar vägg- och golvdekor och färger som kompletterar nästan alla stilar. Att måla dörrar i sofistikerade mörka nyanser eller bara svart gör att de ser dyrare ut, och det är också väldigt bekvämt: mörka nyanser döljer smuts väldigt bra. Även om dessa skäl inte räcker för att måla dina dörrar svarta kan du titta nedan för inspiration och jag är säker på att dessa bilder kommer att övertyga dig!

Blanka mörka dörrar

Om ditt utrymme inte får mycket ljus, välj en högblank eller satinfinish för din svarta dörr. Glansen reflekterar ljuset i rummet, vilket gör att det ser ljusare ut. En blank finish passar bra med metallmöbler och accenter.

Matt mörka dörrar

Omvänt, om ditt rum är vitt eller drar mycket ljus, är en matt finish ett bättre alternativ. Mattsvart ger också en jordigare känsla, så den passar bra med träpaneler.

balans

Balansera dina mörka dörrar med svart dekor i rummet eller svart tak eller rester om du inte har tillräckligt med eller inga svarta föremål i rummet. Denna teknik fungerar bra för små utrymmen med skarpa vita väggar som skapar en kontrasterande look och drar uppmärksamheten bort från att utrymmet är litet.

Svarta innerdörrar - Soulstyle |  Svarta innerdörrar, dörrar.
Jag gillar golv till tak mörkgrå målade dörrar.  |  Grå.
Svarta innerdörrar - en kombination av dörrar i mörka färger med.
Mörkgrå dörrar - Så här målar du din egen - allt för minnena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*