Home / Dekoration / Mysig och avkopplande gårdsbadrumsdesign
Mysig och avkopplande gårdsbadrumsdesign

Mysig och avkopplande gårdsbadrumsdesign

Jag beundrar bondestilen för att den är otroligt mysig och välkomnande. Rum i denna stil påminner mig om dem ofta och med nöje. Idag har jag samlat några coola idéer för att få ditt badrum att se ut så här och jag är säker på att det inte kommer att kosta dig mycket. Utbredd användning av trä är mycket populärt nu för tiden och i ett bondgårdsbadrum är det en nödvändighet för vilken typ av bondgård utan trä? En vintagestege för förvaring, sjaskiga och rustika skyltar, grova träramar – och du är på väg till ett perfekt lantligt badrum! Ta en titt på följande kreativa exempel och bli inspirerad!

färger och material

Lantlig stil handlar främst om neutrala färger av olika slag: vitt, krämvitt, grått, sand- och jordtoner, taupe och andra nyanser. Du kan fräscha upp grått, sand och taupe toner med off-white för att skapa en inbjudande look. Moderna lantliga badrum kan stylas med inslag av svart, chokladbrunt och marinblått. Blacklight lägger alltid till en touch av drama till alla färgscheman. Huvudmaterialet som alltid ska finnas är trä – även om det bara finns en fåfänga och en pall så är de ett måste. Plattor av varierande utseende är också välkomna, och betong kan användas i mer moderna utrymmen.

möbel

När det gäller möbler och vitvaror beror det på vilken känsla du vill skapa – ett vintage bondgårdsbadrum kan dekoreras med vintagemöbler och ett klofotsbadkar, ett modernt bondgårdsbadrum med moderna möbler och ett duschrum. Lägg till inramade speglar, taklampor och kristallkronor, mattor och trähyllor och där är du!

62 mysiga och avkopplande lantgårdsbadrumsdesigner - DigsDi
62 mysiga och avkopplande lantgårdsbadrumsdesigner - DigsDi
62 mysiga och avkopplande lantgårdsbadrumsdesigner - DigsDi
29 kreativa idéer för badrumsrenovering i gårdsstil för ditt hem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*