Home / Dekoration / Mysig rustik uteplatsdesign

Mysig rustik uteplatsdesign

När som helst på året, även på vintern, vill vi vara utomhus för att njuta av snöfall. Därför är sättet du inreder din trädgård, veranda och uteplats väldigt viktigt på. Du kan skapa vilken stil och atmosfär du vill. Om du vill ha maximal komfort, välj en rustik stil. Det första du behöver är grovt trä eller korgmöbler, sedan rustika tyger – dukar eller kuddar. Nu kan du lägga till alla tillbehör du vill: ljusstakar och lyktor, trötta pjäser för shabby chic stil, horn för jägarestil, trista bord för naturlig stil. Nedan finns fler exempel på hur man kan inreda, njuta och inspireras av en uteplats i rustik stil!

möbel

Rustika terrasser kräver lämpliga möbler, du kan välja rotting- eller trämöbler – de ska ha utseendet av den rådande stilen: rustik, shabby chic, modern, skandinavisk eller något annat som du blandar med rustikt. Du kan göra några möbler eller integrera det du har i din rustika uteplatsdesign. Om du går för den spanska eller franska lantstilen, tänk på vintagesmidda möbler eller eleganta trä- och metallmöbler. När du designar ett utomhusvardagsrum, välj bekväma stolar, soffor, bänkar och solstolar. Om det är en matplats behöver du en matsalsgrupp och eventuellt en öppen spis som kan användas för matlagning.

redskap

Kom ihåg att rätt inredning och tillbehör kommer att göra utrymmet väldigt inbjudande och få dig att känna dig mer avslappnad där. Dekorera möblerna med färgglada eller tryckta kuddar, lägg till krukväxter och blommor, placera korgar för förvaring och häng eller placera ljuslyktor på golvet. Satsa på ljusa textilier – inte bara kuddar, utan även mattor, filtar, dukar och bordslöpare. En hornkrona med hängande lampskärmar är en bra idé för en rustik bergs- eller skogsterrass, och vackra konstverk passar de flesta utrymmen. Franska och spanska uteplatser på landet ser fantastiska ut med många ljusa blommor. Använd därför inte bara en kruka, utan också några arrangemang i vaser. Om du kan, lägg till en skorsten eller eldstad – den kan vara mobil eller vanlig och passar lätt till vilken rustik uteplats som helst. Bli inspirerad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*