Home / Dekoration / Mysigaste vinterns sovrumsinredningsidéer
Mysigaste vinterns sovrumsinredningsidéer

Mysigaste vinterns sovrumsinredningsidéer

På vintern verkar sovrummet och badrummet vara de mysigaste platserna i världen, eftersom du kan sitta i din varma säng eller badkar och känna dig bekväm som ingen annanstans. Inredningen av sovrummet är särskilt viktig så att du vaknar glad på morgonen. Överkast, filtar och mattor av stickat och päls gör ditt rum mysigt på några sekunder! När det kommer till sängkläder, varför inte välja några skandinaviska eller alpina motiv, eller några söta uppvärmningsfärger. En öppen spis värmer alla rum. Så om du får chansen, lägg till en. Naturligtvis är alla kvaliteter av den kommande julen välkomna för att lyfta humöret – från strumpor till kransar till granar – varför inte börja din semester tidigare? Nedan finns fler idéer och tips på hur du förvandlar ditt sovrum till vinter och skapar en mysig atmosfär!

strö

Lakan, plädar, kuddar och filtar ger ditt sovrum en vintrig känsla. Gör den rutig eller tartan, lägg till stickade och fuskpälskuddar, plädar och filtar så får du direkt en mysig vinterkänsla i ditt sovrum. Matcha mattorna och draperierna – draperierna kan också kontrolleras, och stickade eller pälsmattor i lager gör ditt sovrum mysigt och vintrigt. Sängkläder och andra textilier är de bästa alternativen för att flytta ditt sovrum från en säsong till en annan då de är lätta att byta ut och inte kostar mycket.

Naturliga dekorationer

Eftersom det inte är jul ännu, bara vinter eller nästan vinter, kan du lägga till inte jul, utan vinterdekorationer gjorda av naturliga material – vintergröna växter, kottar, trä, småsten. Du kan göra vintergröna kransar med kottar, använda grova trämöbler eller träskivor för att dekorera och så vidare. Du kan också lägga till en minijulgran för att få sovrummet att kännas som jul.

ljus och ljus

Om du har en skorsten kan du hoppa över denna punkt – du behöver inte en sådan eftersom en skorsten är mycket bättre! Om inte, skapa en mysig stämning i ditt rum här och där med ljuslyktor, ljushållare och mysljus – de gör alltid rummet inbjudande. Låt dig inspireras och ha en fin vinter!

40 mysigaste vinterinredningsidéer för att bli inspirerad - DigsDi
26 mysigaste vinterinredningsidéer för att bli inspirerad |  Vinter.
40 mysigaste vinterinredningsidéer för att bli inspirerad - DigsDi
40 mysigaste vinterinredningsidéer för att bli inspirerad - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*