Home / Dekoration / Mysigt sovrum för hösten

Mysigt sovrum för hösten

Hösten är här, alla de vackra löv som faller från träden och det mjuka solljuset som inte längre brinner är fantastiskt! Hur gör du ditt hem mysigt inför hösten? Vi har förberett några tips och exempel för att göra ditt sovrum välkomnande och bekvämt.

Vädersäkra dina fönsterbehandlingar

Höstdagar, och särskilt nätter, kan vara kyliga, och du behöver ett kit som lägger till en praktisk dos av isolering. Tättvävda gardiner av ull, siden och mohair håller värmen och kylan ute. Välj ett set i en varm höstfärg för att njuta av säsongen. Om dina fönster redan har persienner, lägg bara till varma gardiner.

Ta med en säsongsbetonad doft

Traditionella dofter för avkoppling är lavendel, kamomill och sandelträ, som gör fantastiska lugnande dofter för hösten. Om du har speciella föreningar, ta med vad du vill till hösten: gör detta med ljus, potpurri och eteriska oljor.

byta textilier

Lägg till fler kuddar, filtar och plädar till din säng för att göra den så bekväm som möjligt: ​​detta är fokuspunkten i alla sovrum och bör vara mycket välkomnande. Gå för hösttryckta sängkläder, för rutiga tyger, för flanelllakan eller ett sammetskast, ta med fuskpälsmattor och bekväma kuddar. En stor och tung filt kommer omedelbart att göra rummet mysigt, och en tjock stickad filt kommer att tillföra tilltal och struktur till ditt utrymme. Lägg mattor på mattor och välj olika texturer för att göra golvet varmare. Mattor, kuddar, gardiner – allt som ger mjukhet och struktur kommer att göra ditt sovrum till en bekvämare plats att slå sig ner på.

Lägg till höstdekor

Ställ fram en skål med kottar, löv, stenar, höstblommor och löv samt nötter och bär. Ta med små söta tillbehör som du själv väljer som symboliserar hösten – det kan vara banderoller, kransar och andra föremål som du gillar. Känn hösten och omfamna den med dessa tips så vill du aldrig lämna ditt sovrum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*