Home / Dekoration / När du omfamnar vyer i rymden
När du omfamnar vyer i rymden

När du omfamnar vyer i rymden

Ett rum med utsikt är kärlek! Oavsett vad det är – ett badrum, sovrum, vardagsrum, matplats eller kök – är utsikten huvuddekoren (om vi kan kalla det så) och har en enorm inverkan på ditt utrymme. Hur ramar du in detta perfekt? Här är några sätt att göra det.

Färre fönsterbehandlingar

Medan vi vanligtvis täcker fönstren med gardiner eller persienner, bör underbara vyer inte gå obemärkt förbi. För att undvika detta, håll dina fönsterbehandlingar till ett minimum: använd skira gardiner om du behöver dem, eller låt dem bara vara ute – och din utsikt är alltid där.

säten

Om du tittar ut genom ett stort fönster eller balkong, vill du skapa en sittande display där du kan sitta och njuta av utsikten. Detta kommer också att belysa den roll du har. Du kan också prova andra kombinationer – ett bord och stolar vid fönstret om det är ett kök eller matplats, ett par stolar att sitta och koppla av, en sittplats i fönsterbrädan eller ett skrivbord och en stol.

Neutrala färgscheman

Neutraler är alltid en utmärkt form för att lägga till synlighet till alla utrymmen. Den djärva och kontrasterande inredningen kommer att fånga ögat, medan neutrala toner skapar ett välkomnande och luftigt utrymme som förbinder det med naturen så mycket som möjligt.

Grön

När det gäller att få in mer natur rakt in i hemmet är det alltid en bra idé att ta in mycket grönska eller andra växter. Den extra grönskan skapar ett sömlöst förhållningssätt till hur naturen ser ut och hur din inredning har blivit. Håll växter nära ett fönster för att få rummet att se mer sammanhållet ut.

25 enkla sätt att njuta av utsikten i rymden - DigsDi
25 enkla sätt att njuta av utsikten i rummet |  hörnfönster.
34-41 78th Street, Queens, New York, 11372 |  2 BR till salu.
Starry, Starry Views: Home in Golden sträcker sig efter astronomi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*