Home / Dekoration / Naturliga och konstgjorda bord

Naturliga och konstgjorda bord

Naturliga och konstgjorda material är fantastiska kombinationer för att skapa en cool, kontrasterande look, och det handlar om allt från outfits till inredning. Idag delar vi möbler gjorda på detta sätt: från naturliga och konstgjorda material för att få ett perfekt modernt utseende.

Visuellt tunga experimenterar Ammar Kalos Fikra-bord med återvunna gummismulor. Ammar Kalo tillverkar benen och bordsskivorna av vit ek och belägger sedan bordsskivorna med en rosa lackfärg som absorberar färger från omgivningen. Tunna ben som fint balanserar den dominerande närvaron av de flytande svarta massorna är inbäddade mellan bordsskivorna och gummit utanför.

Varje bord är designat för en specifik användning och position i rymden: det finns mindre och större delar, såväl som långa och låga. Dessa bord ser väldigt moderna och lakoniska ut, men tack vare kombinationen av material är de väldigt iögonfallande. Du kan placera sådana bord i hemmakontor, vardagsrum, barnrum, sovrum och även i offentliga utrymmen som caféer. Välj din perfekta form, höjd och köp den!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*