Home / Dekoration / Neutralt pojkrum

Neutralt pojkrum

Detta lilla rum förvandlades till ett underbart modernt pojkebarnrum, en mycket intressant värld för en liten baby, där varje detalj är genomtänkt.

Väggarna och taket är vita för att visuellt utöka det ganska lilla utrymmet, och golvet är klätt i mörkt trä för kontrast. Eftersom detta är ett pojkrum finns det enkla och lugna detaljer och en del blå nyanser. En av väggarna är accentuerad och föreställer en stad i neutrala och blå toner.

Vita IKEA skåp och hyllor – se harmonisk ut i rummet och tar inte upp för mycket plats. Öppna hyllor är en bra idé för ett litet utrymme eftersom de inte tar upp för mycket utrymme och inte ser skrymmande ut samtidigt som de tjänar den primära förvaringsfunktionen.

Spjälsängen är sötvit med sängkläderna som fortsätter inredningen i rummet – ett grönt och blått geometriskt set. Väggen bakom sängen är prydd med stjärnor och en söt pompom hänger över sängen för att framhäva detta område. Skötbordet har extra förvaringsutrymme som är så viktigt för barnrum och det lilla fönstret lyser upp det.

En chokladbrun soffa är en bekväm plats för föräldrar, och en söt fågel med en lampa hänger ovanför den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*