Home / Dekoration / Nöjesrum för tonåringar

Nöjesrum för tonåringar

Jag är säker på att du har sett massor av gemensamma utrymmen för tonåringar, och de flesta ser ut som ett litet rum eller det som en gång var ett garage med en TV och ett par sittsäckar. Det här rummet är inte av den typen och jag erbjuder dig att ta en titt

Tonåringen som bor i detta sydafrikanska hem har ett underhållningsutrymme som Tony Hawk skulle vara stolt över. Enligt Visi Magazine utrustade de interna varumärkesarkitekterna utrymmet med en skateskål i betong inspirerad av en skatepark i London. Designteamet lade till wow-faktorn med anpassade konstverk av gatukonstnären Jack Fox på väggarna.

Ett angränsande pentry erbjuder utrymme att svalka sig eller för snacks. Som en extra bonus har de svarta industriella hyllorna på bakväggen ett förvaringsställ för surfbrädor.

Alla bra underhållningsrum måste ha ett bra TV-område. Den här är inget undantag. Designteamet monterade TV:n på ett skulpturellt tillbehör som liknar en våg som kommer från väggen. Varma träskivor kantar stålramen och ger utrymmet en surfbutikskänsla.

Ett lapptäcke av blå paneler som kantar ett bekvämt hörn vid sidan av denna vågiga skapelse. Denna inbyggda sittgrupp verkar vara ett bra ställe att krypa upp på efter en lång dag i solen. För att komplettera utrymmet inkluderade designteamet ett biljardbord och en boxningspåse för träningsboxning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*