Home / Stil / Olive bomberjacka outfitidéer
Olive bomberjacka outfitidéer

Olive bomberjacka outfitidéer

För dig som vill se stilig, avslappnad och luftig ut är det ett väldigt trevligt alternativ att bära den olivgröna bomberjackan. Detta gäller särskilt om du letar efter något platt och coolt att bära på helger och lediga fredagar. Det viktigaste är att det är väldigt lätt att styla. Bär den bara med en vit topp och skinny jeans kan få dig att se väldigt vacker ut. Du kan till och med lägga till ett par stövlar för att ge klass till outfiten. För att visa dig fler sätt att styla har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för olivbombarjackor för dig. Låt oss gå in direkt.

Oliv bomberjacka med vitt chiffonglinne och svarta jeans


källa

För att starta den här listan med lediga outfitidéer, här är en outfit som ser lätt ut och är väldigt lätt att ta av sig. Till toppen kan du helt enkelt bära ett vitt chiffonglinne med avslappnad passform och en olivbombarjacka. Kombinera dem med svarta slim fit jeans. Bär ett par svarta balettkläder i mocka för en snygg finish.

Olive bomberjacka med vit V-ringad blus och svarta jeans

Olive bomberjacka med vit V-ringad blus och svarta jeans
källa

Här är en annan mycket kausal outfit. Det gör dig smart nog att förvandla den till en ledig fredagsoutfit. Till toppen kan du helt enkelt bära en vit V-ringad kortärmad blus och en oliv bomberjacka. Kombinera dem med svarta skinny jeans. Bär ett par vita sneakers för skorna för att slå in outfiten med stil.

Vit crop top med matchande skinny jeans och grön bomberjacka

vit crop top med matchande skinny jeans och grön bomberjacka
källa

Det här är en ganska sportig och anständig sexig outfit som är perfekt för avslappnade häng. Till toppen kan du bära en vit beskuren t-shirt. Kombinera den med vita skinny jeans och ett par svarta och vita sneakers. Lägg slutligen till en svart basebollkeps för att se mer ungdomlig och elegant ut.

Oliv quiltad bomberjacka med smala jeans och svarta muddar

oliv quiltad bomberjacka tillsammans med slim fit jeans med svarta muddar
källa

Det här är en annan mycket stilig business-casual outfit som vänder sig till den avslappnade sidan. Till toppen kan du bära en svart button down-blus och en olivgrön bomberjacka. Kombinera den med svarta slim fit-jeans med muddar och vita sneakers. Lägg till en svart clutchväska till mixen för att se smartare och mer professionell ut.

Olivgrön jacka med vit sweatshirt och trasiga blå jeans

Olivgrön jacka med vit sweatshirt och trasiga blå jeans
källa

Inte precis en bomberjacka, det här är en olivmockajacka som har nästan samma skärning som en typisk bomberjacka. Du kan kombinera den med en vit tröja med rund hals och blåa kraftigt slitna skinny jeans. Bär ett par vita sneakers för skorna för att hålla saker snygga och minimala.

Svart beskuren t-shirt som bärs med en olivbombarjacka och slitna boyfriend-jeans

svart cropped t-shirt med olivgrön bomberjacka och slitna boyfriend-jeans
källa

Här är en väldigt attraktiv och ungdomlig pojkvänsstil som enkelt kan hjälpa dig att dra mycket uppmärksamhet. Till toppen kan du bära en svart beskuren t-shirt med en olivbombarjacka. Kombinera dem med blå illa slitna boyfriend-jeans. Bär vita sneakers med en vit och blå rutig baseballkeps för att se ännu mer ungdomlig ut.

Vit tvådelad Bodycon midiklänning med olivjacka

Vit tvådelad Bodycon midiklänning med olivjacka
källa

Låt oss nu titta på en lågmäld sexig outfit som hjälper dig att sticka ut från mängden på ett subtilt sätt. För att skapa denna look, bär en vit bodycon tvådelad midiklänning som består av en lätt beskuren t-shirt och en vit kjol med hög midja. Kombinera dem med en olivbombarjacka och vita sneakers för en uppfriskande finish.

V-ringad t-shirt, svarta superskinny jeans och läderstövlar

V-ringad t-shirt, supersmal svarta jeans och läderstövlar
källa

En grön jacka passar utmärkt till svarta jeans och har använts i många av outfits ovan. Låt oss nu titta på en annan väldigt minimal och cool idé. För att forma denna look kan du helt enkelt bära en olivgrön bomberjacka med en vit V-ringad blus. Bär svarta supersmala jeans med svarta läderstövlar för att fullända looken.

Vit pojkvänst-shirt med scoop-neck, bomberjacka och ankeljeans

vit pojkväns-t-shirt med scoop-neck, bomberjacka och ankellånga jeans
källa

Låt oss nu titta på en mycket avslappnad outfit som är särskilt lämplig för avslappnade mötesplatser. Till toppen kan du bära en överdimensionerad t-shirt med scoop-neck och en olivbombarjacka. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. Bär ett par svarta sandaler för att se avslappnad ut och lägga till en luftig karaktär till outfiten.

Djup V-ringad chiffongblus, olivgrön jacka och slitna jeans

stupade v-ringad chiffongblus, olivgrön jacka och slitna jeans
källa

Det här är en outfit som ser både pojkaktig och anständigt sexig ut, och det är kul att bära en sådan här outfit då och då. Bär en djup v-ringad chiffongblus och en grön bomberjacka till toppen för att tona ner sexigheten lite. Bär dem med mörkblå skinny-jeans och vita sneakers för att fullända looken.

Broderad olivgrön bomberjacka med vit crop top och svart hög kjol

Broderad olivgrön bomberjacka med vit crop top och svart skyskrapa
källa

Här är en annan anständig sexig outfit. Den här gången måste du faktiskt visa lite mer hud på midjan. Bär en vit beskuren t-shirt med en olivbroderad bomberjacka för detaljer. Kombinera dem med en svart miniskjorta i jeans med hög midja och dragkedja. Bär vita sandaler för att sätta en damliknande och uppfriskande touch till looken.

Grön bomberjacka med blå ribbade skinny jeans

grön bomberjacka med blå slitna skinny jeans
källa

Det här är en unisex-outfit som får dig att se avslappnad och chic ut. Bär helt enkelt en olivbombarjacka med en vit V-ringad blus och blå skinny jeans. Bär ankelboots i svart mocka för att avsluta looken.

Oliv långlinjejacka med grå tunikatopp och jeans med muddar

Oliv långlinjejacka med grå tunikatopp och jeans med muddar
källa

För att se avslappnad och luftig ut kan du bära en grå tunika-t-shirt med en olivlig longline bomberjacka överst. Bär marinblå skinny-jeans med muddar med bruna lädersandaler för att fullända din look

Jag hoppas att du tycker om outfitidéerna för olivbombarjacka som jag delade med dig ovan. Prova dessa idéer och se om dessa avslappnade och luftiga känslor fungerar bra med din karaktär.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*