Home / Stil / Olivgrön väst outfitidéer
Olivgrön väst outfitidéer

Olivgrön väst outfitidéer

Många typer av kläder har en speciell eller distinkt färg som gör att de ser extra bra ut. Låt mig förklara vad det betyder. Svart är den magiska färgen för skinnjackan. Till jeansshortsen är det den blå färgen. För västen är svaret kanske inte så självklart, men jag skulle hävda att den olivgröna definitivt är en av de magiska färgerna. För att bättre visa dig hur du stylar den har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för outfit för olivgröna västar. Låt oss kolla upp det

Olivgrön väst över en ljusrosa button down skjorta


källa

Mycket ofta kunde man se några mycket enkla och avslappnade outfits byggda runt en olivgrön väst. Men för att börja den här intressanta listan med en liten överraskning, ska jag visa dig denna relativt sofistikerade lagerdräkt. För att uppnå denna look kan du bära en olivgrön väst över en ljusrosa button down skjorta. Kombinera dem med blå skinny jeans och bruna kängor med snörning i läder.

Olivgrön väst med vit och svart randig stickad tröja

olivgrön väst vit och svart randig stickad tröja
källa

Snygg och avslappnad, den här outfiten är perfekt för hösten. För att forma denna outfit kan du bära en olivgrön väst över en vit och svart randig passform tröja för toppen. Kombinera dessa plagg med svarta skinny jeans och ljusgula stövlar i mocka.

Grön väst över svart slim fit t-shirt

grön väst över svart slim-fit tröja
källa

För dig som gillar att bära långärmade, figursydda t-shirts finns det tillfällen då du inte är i den bästa formen och vill täcka över magfettet lite. Du kan helt enkelt bära en olivgrön väst över den. Kombinera dem med blå skinny jeans och ett par leopardmönstrade plattor för extra stil.

Bär den med en svart t-shirt och slitna vita skinny jeans

svart t-shirt slitna vita skinny jeans
källa

Om du tror att du har provat alla möjliga outfits byggda runt den olivgröna, tänk utanför boxen om lådan ens finns. En sofistikerad rosa stickad mössa kan verkligen piffa upp din outfit. Kombinera en hatt och väst med en svart t-shirt, vita skinny jeans och grå mocka stövlar med öppen tå för att komplettera denna eleganta outfit.

Olivgrön lång väst med mörkblå skinny jeans

olivgrön lång väst, mörkblå skinny jeans
källa

För en lång och smal look är ett enkelt litet knep att bära en lång väst med en ärmlös topp. I det här fallet är en olivgrön lång väst skiktad över en svart ärmlös topp. Bär den med mörkblå skinny-jeans och vita spetsiga klackar för en enkel och snygg look.

Bär den med en marin- och vitrandig långärmad t-shirt

mörkblå och vitrandig långärmad t-shirt
källa

Som med andra blogginlägg som pratar om lediga outfitidéer, skulle jag nästan alltid prata om den ikoniska marinblå och vitrandiga långärmade t-shirten. Du kan kombinera den med en grön väst, blå skinny jeans med muddar och nakna klackar med öppen tårem för att se både stilig och feminin ut.

Vit skiftklänning i spets med grön cargoväst

vit spets skiftklänning grön lastväst
källa

Låt oss nu titta på en mer uppfriskande och ungdomlig outfit. För att uppnå detta kan du bära en vit miniklänning i spets med ett långt halsband i boho-stil. Det som är väldigt intressant är att du kan bära en olivgrön lastväst för att lägga till lite tuffhet till den förment feminina outfiten. För skor skulle sandaler med remmar vara ett perfekt val.

Bär den med en blå och vit rutig skjorta och smala jeans

Skinny jeans med en blå och vit rutig skjorta
källa

Eftersom en olivgrön väst oftast ser stilig och lite unisex ut, är det vettigt att bygga en pojkaktig outfit runt den. Ett alternativ skulle vara att bära den med en blå och vit rutig pojkvänskjorta och mörkblå skinny jeans. Bär rödrosa loafers för att sätta en feminin touch till looken.

Oliv quiltad väst med marinblå och vitrutig pojkvänskjorta

Oliv quiltad väst och vitrutig pojkvänskjorta
källa

Här är en annan avslappnad och snygg outfit byggd kring en pojkvänskjorta och grön väst. Den här gången väljs en mörkblå och vit rutig pojkvänskjorta. Bär dem med ljusblå skinny-jeans och bruna läderstövlar för att göra outfiten mer snygg och iögonfallande.

Grön quiltad väst med ljusblå skjorta med knäppning

grön quiltad väst, ljusblå skjorta med knäppning
källa

Om du är van vid att bära en skjorta med knappar och svarta chinos på jobbet hela tiden, här är en liten twist som kan piffa upp det lite för dig. För att uppnå denna look kan du bära en ljusblå button down med en grön quiltad väst. Kombinera dem med svarta skinny-jeans och ljusgrå mockaboots för att komplettera din låga look med en elegant touch.

Bär den med en svart västtopp och snörstövlar

svarta snörstövlar med väst
källa

För dig som vill hitta ett sätt att se smalare ut är det väldigt enkelt att bara bära svart. Du kan till exempel helt enkelt bära en svart bodycon västtopp med svarta skinny jeans. Enbart dessa plagg ser inte tillräckligt bra ut som en arbetsoutfit. Du kan lägga till en olivgrön väst och ett par bruna kängor med snörning på mitten av vaden för att fullända outfiten med stil.

Vit långärmad t-shirt med grön väst och svart baseballkeps

vit långärmad t-shirt grön väst svart baseballkeps
källa

För en avslappnad och sportig look, prova att slänga en basebollkeps i mixen. Du kan till exempel bära en vit långärmad figursydd t-shirt med en olivgrön väst och svarta skinny jeans. Kombinera dem med svarta läderstövlar för att se snyggare ut. Bär slutligen en svart baseballkeps för att lägga till en sportig touch till helhetslooken.

Bär den med en rutig pojkvänskjorta och slitna svarta jeans

rutig pojkvänskjorta slitna svarta jeans
källa

Denna pojkvänskjorta har en väldigt vintagelook. Det är en som kommer med ett marinblått, rött och vitt rutigt mönster. Du kan bära en olivgrön lastväst över din skjorta. Bär den med svarta skinny jeans och grå mocka oxfordskor för att fullända looken.

Bär den med en svart långärmad skiftklänning och en filthatt

svart långärmad skiftklänning filthatt
källa

För en konstnärlig och unik look kan du bära en svart långärmad miniklänning med en olivgrön väst. Kombinera dem med ett par leopardmönstrade klackar och en svart fedora för att se feminin och konstnärlig ut.

Olivgrön väst med grå tunikatopp

olivgrön väst, grå tunika topp
källa

För en snygg och luftig look kan du bära en grå tunikatopp med en grön väst. Komplettera outfiten med ljusblå skinny jeans och spetsiga klackar för att se vacker, stilig och lite sofistikerad ut.

För dig som letar efter snygga outfitidéer för olivvästar hoppas jag att listan ovan ger dig åtminstone en del av svaret du behöver. För fler outfitidéer, kolla in de hundratals outfitidéer som finns här på den här webbplatsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*