Home / Dekoration / Om pendellampa med en organisk minimalistisk form

Om pendellampa med en organisk minimalistisk form

Letar du efter en cool pendel av högkvalitativa material? Här är det! Louis Poulsen presenterar trailern Above, som liknar ett rivjärn till formen och rapporterar till och med om hela produktionsprocessen med en video.

Lampan är gjord av aluminium med en speciell snurrteknik, vilket ger Above en flytande och organisk form. Silhuetten är minimalistisk konisk och lampan avger ljus nedåt och något uppåt då det finns en dekorativ båge i toppen. Lampans form finns kvar även när ljuset är släckt, den passar perfekt i en modern och minimalistisk inredning och skulle även skapa ett skandinaviskt utrymme.

Pjäsen finns i fyra storlekar och två färger och är gjord av högkvalitativa material: insidan är vit, medan utsidan är våtmålad i olika färger så att den ser perfekt ut utan sömmar. En sådan lampa lyser upp ett rum utan att dominera det. Om du behöver mer ljus, häng några så kan du skapa hela kluster av ovanstående lampor. Toppen passar in i alla utrymmen, från entrén till hemmakontoret, och dess enkla, flytande form kompletterar många utrymmen perfekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*