Home / Dekoration / Ombyggd viktoriansk herrgård
Ombyggd viktoriansk herrgård

Ombyggd viktoriansk herrgård

Hur förvandlar du ett stort historiskt hem till ett ungdomligt modernt familjehem utan att kompromissa med storheten i dess arkitektoniska arv? Detta var utmaningen Claire Driscoll Delmar ställdes inför och hon lyckades göra rätt, vilket speglar hennes passion för konst, resor och mode. Claire tillhandahöll en helt tom duk och kompletterade djärvt hemmets historiska egenskaper med moderna möbler, skulpturell belysning, texturerade tyger, lekfulla tapeter och färgklickar, såväl som kundernas lekfulla konstsamling av målningar, fotografier och skulpturer, huset projektet fick sitt namn.

Från de formella panelerna och parkettgolven, till de utsmyckade taklisterna och rosor, till de skulpterade marmorpanelerna och de välvda öppningarna, den renoverade inredningen talar inte bara om byggnadens historia, utan speglar också kundernas kärlek till europeisk arkitektur. Insvept i en dämpad palett av vita, ljusa och mörkgråa toner, har det renoverade byggnadstyget förvandlats till en stram duk där designern släppte lös sin kreativitet och tillför lekfulla inslag av livfulla färger, frodiga texturer och lekfulla former som definierar utrymmena som genomsyrar humor såväl som elegans.

En rad skräddarsydda möbler av Sydney-designern Jonathan West, som skänken i korridoren, kökspallen och sänggaveln i sovrummet och sängbord, är sammanvävda med moderna och modernistiska föremål. Varje utrymme har noggrant kurerats för att balansera gammalt och nytt, dämpade toner med färgglada accenter och polerade finish med mjuka texturer som en del av ett samspel mellan manliga och kvinnliga psyken.

Före och efter: Den dramatiska förvandlingen av en fallfärdig.
Viktoriansk herrgård förvandlad till en konstparadis - DigsDi
Häpnadsväckande viktoriansk omvandling i Melbourne
Vinnare av Årets renovering 2016: Det viktorianska huset är ett före detta hem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*