Home / Stil / Öppen rygg tröja outfit idéer
Öppen rygg tröja outfit idéer

Öppen rygg tröja outfit idéer

För det mesta, när du bär en tröja, förväntar du dig att den ska se mysig och väldigt feminin ut. Idag ska jag prata om en väldigt speciell version av tröjan, närmare bestämt tröjan med öppen rygg, och den kommer att förändra din uppfattning om vad en tröja kan göra för din look. En tröja med öppen rygg kanske inte är för dig som är i din bästa form just nu. Det är även bra för dig som har ljus hy och bara en allmänt snygg kurva i ryggen. För att visa dig hur du stylar den har jag samlat några riktigt bra idéer för tröja med öppen rygg åt dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit ribbad tröja med öppen rygg och blå skinny jeans


källa

Låt mig börja den här listan med lågmälda sexiga outfitidéer med en mycket attraktiv och stilig look. För att uppnå denna look kan du helt enkelt bära en vit ribbad stickad tröja med öppen rygg som fokuspunkten för din outfit. Kombinera den med ljusblå skinny jeans. Bär ett par vita sneakers för att fullända outfiten på ett stilfullt sätt.

Vit oversized tröja med djup V-ringning, öppen rygg och silvershorts

vit oversized tröja med djup v-ringning och öppen rygg och silvershorts
källa

Här är en fantastisk cocktailparty-outfit som får dig att sticka ut från mängden, speciellt när alla andra bär en snygg cocktailklänning. För att forma denna mysiga och sexiga look kan du bära en vit stickad tröja i överdimensionerad storlek med öppen rygg. Kombinera den med minishorts i silver med paljetter. Bär ett silverband med öppen tå för att se elegant och smal ut.

Vit chunky oversized tröja med öppen rygg och minishorts

Vit chunky oversized tröja med öppen rygg och minishorts
källa

För att skapa denna cocktailparty-outfit som får dig att se extra smal och lång ut, kan du bära en oversized vit tröja med öppen rygg som en tröja. Bär svarta flytande minishorts som bara syns subtilt när du går runt. Kombinera dem med svarta klackar med öppen tå och ankelband för att se superchic ut.

Ljusgrå ribbad tröjaklänning med öppen rygg och höga stövlar

Ljusgrå ribbad tröjaklänning med öppen rygg och stövlar över knäet
källa

För att få denna mysiga och attraktiva outfit, låt oss ta en titt på denna twist på den öppna tröjan i denna tröja. I detalj är det en grå ribbad tröjaklänning med öppen rygg. Kombinera den med ett par lårhöga stövlar i grå mocka för att se extra snygg och snygg ut. Denna är perfekt att bära på cocktailpartyn och andra semi-formella evenemang.

Vit, halvtransparent tröja med subtilt öppen rygg och blå skinny jeans

vit, halvtransparent tröja med diskret öppen rygg och blå skinny jeans
källa

För att få den här enkla vita och blåa outfiten som är väldigt lätt att dra av kan du bära en vit semi-transparent tröja som har en mycket subtil öppen ryggdetalj som gör den väldigt lätt att bära. Kombinera den med blå skinny jeans för att se uppfräschad och ungdomlig ut. Både svarta plattor och vita sneakers skulle fungera perfekt.

Grå spetströja med öppen rygg i kombination med blå skinny jeans

grå spetströja med öppen rygg och blå skinny jeans
källa

Här är en annan lågmäld sexig outfit som är väldigt lätt att ta av sig. Den här grå tröjan med v-ringning är tillräckligt platt för att kunna bäras som en del av din affärsdräkt. Du kan kombinera den med blå skinny jeans. Till skorna kan du bära ett par svarta balettplattor för att fullända outfiten på ett rent och elegant sätt.

Ljusgrå ljungtröja med rutig halsduk

ljus melerad grå tröja med rutig halsduk
källa

Det här är en mycket intressant och attraktiv lagerdräkt som är perfekt för dejting, speciellt när vädret blir lite kyligt. Bär en lätt ljungad tröja med V-rygg till toppen och en grå och vit rutig stickad halsduk. Bär svarta smala jeans och svarta balettkläder för att fullborda denna enkla men fantastiska look.

Ljus himmelsblå tröja med öppen rygg och vita skinny jeans

ljus himmelsblå tröja med öppen rygg och vita skinny jeans
källa

Det är väldigt sällan man bär en tröja på stranden, men det är mer vettigt om man bär en tröja med öppen rygg som är gjord i uppfriskande färger. I det här fallet kombineras en ljusblå tröja med öppen rygg med vita skinny jeans. Du kan bära rosa klackar eller bara vita sandaler för att se mer damlika ut.

Grön twist-back tröja med svart belagda skinny jeans

grön twist-back tröja med svartklädda skinny jeans
källa

Detta är en mycket intressant och unik tröja. I detalj är det en grön ribbad tvinnad V-ringad oversize tröja. Du kan kombinera den med svarta skinny jeans för att se extra snygg ut. Bär ett par svarta balettkläder för skorna för att fullborda looken.

Ljusrosa tröja med utskuren rygg och svarta skinny jeans

Ljusrosa tröja med utskuren rygg och svarta skinny jeans
källa

Detta är ytterligare en outfit som drar fördel av de snygga Maxed-jeansen. I detalj kombineras svarta skinny jeans med en ljusrosa tröja med öppen rygg. Det öppna baksnittet är ganska subtilt vilket gör det lite lättare att dra av. Komplettera din outfit med ett par ankelstövlar i svart läder.

Fuzzy tvåfärgad tröja med öppen rygg i kombination med svarta skinny jeans

Fuzzy tvåfärgad tröja med öppen rygg i kombination med svarta skinny jeans
källa

Denna tröja är designad på ett väldigt kreativt sätt som du kanske vill prova. Det är en ljusgrå luddig tröja med öppen rygg och en halvgenomskinlig svart chiffongringning. Kombinera den med svarta skinny jeans för att se extra smal ut. En crossbody-väska i svart läder och svarta ankelboots är en bra kombination att ha i din arsenal.

Ljusgrå semi-transparent tröja med tejp och svarta jeans

Halvgrå tröja med ljusgrå tejp bak och svarta jeans
källa

Det här är en underbar ljusgrå tröja med en subtil utskärning baktill tillsammans med några söta banddetaljer. Du kan kombinera tröjan med svarta skinny jeans för att se lång och smal ut. Kombinera dem med svarta balettplattor för att fullborda looken.

Vit oversized långärmad tröja med blå jeansshorts och floppy hatt

vit oversized långärmad tröja med blå jeansshorts och floppy hatt
källa

För att skapa denna superchica och uppfriskande sommarlook utomhus kan du bära en vit oversize tröja med öppen rygg och blå jeansshorts. Kombinera dem med vita sandaler och en brun floppy hatt för att sätta en konstnärlig touch till looken.

Jag hoppas att du gillar idéerna med öppen ryggtröja som jag just delade med dig i manuset ovan. Kolla in dem och se om du gillar den diskreta sexiga känslan som kommer med kläderna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*