Home / Dekoration / Östra lyxinspirerande marockanska badrum
Östra lyxinspirerande marockanska badrum

Östra lyxinspirerande marockanska badrum

Vi fortsätter att berätta om lyxiga interiörer i marockansk stil. Den här gången ska vi prata om marockanska badrum som kommer att påminna dig om ett spa och en underbar avkopplande upplevelse. Hur kan du få det intrycket? Börja med kakel med typiska österländska mönster eller betongväggar och ett badkar. Kolumner, mattor, handfat i mosaik och keramik och fantasifulla ljuslyktor. Färgerna i ett badrum ska inte nödvändigtvis vara för ljusa, som rött eller blått. Du kan välja mellan vit, ljusgrå, blå eller grön. Men om du vill ha dramatisk chic, gå för blått med guld och svart. Lägg till trämöbler, gardiner och voila, du har ett charmigt marockanskt badrum!

Neutrala/monokromatiska marockanska badrum

Neutrala färger är inte typiska för marockanska utrymmen, men om du älskar dämpade eller neutrala färger, fortsätt med det goda arbetet! Hur kan man då dra igenom marockansk stil? Använd marockanskt inspirerat kakel – med landsspecifika former och mönster lägg till catchy lyktor, krukväxter, metallvaskar och metallkannor som tillbehör. Satsa på tofsmattor, även på väggen, för ett snidat smycke och spegel i vackra utsmyckade ramar. Om du inte har en vacker skåpskiva i snidat trä, oroa dig inte, du kan kakla en vanlig så kommer den att se marockansk ut.

Färgglada marockanska badrum

Om du älskar djärva färger, gå vild med ditt marockanska badrum! Införliva turkos, orange, grön, lila, fuchsia och många andra färger i din badrumsinredning. Lek med kakel eller täck väggarna med gips och gör ett kaklat eller betongbadkar. Skapa välvda dörröppningar och alkover för ljus och ljuslyktor, häng några marockanska lyktor och ställ dem på golvet, vänd dig till handfat i sten, utsmyckade speglar och vackra hamrade eller målade handfat. Glöm inte krukgrönsakerna och andra växter för att skapa en atmosfär.

Eastern Luxury: 48 inspirerande marockanska badrumsdesignidéer.
Eastern Luxury: 48 inspirerande marockanska badrumsdesignidéer.
Inspirerande marockanska badrum |  Marockanskt badrum, minimalistiskt.
Eastern Luxury: 48 inspirerande marockanska badrumsdesignidéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*