Home / Stil / Outfitidéer för fotlösa tights
Outfitidéer för fotlösa tights

Outfitidéer för fotlösa tights

Idag ska jag prata om de underskattade korta leggings som även kallas fotlösa tights. Det fina med dem är att de lätt kan få dig att se supersmal och lång ut. Inte bara på grund av snittet, som är supertunt. Att de är beskurna kan få dina ben att se extra långa ut. En annan trevlig sak är att de är väldigt lätta att styla och dra av. Låt mig nu visa dig några av de bättre fotlösa strumpbyxidéerna som jag har samlat på mig. Låt oss titta på dem nu.

Blush rosa cropped hoodie med svarta fotlösa strumpbyxor och vita sneakers


källa

Medan de flesta av de outfitidéer jag vill nämna är söta streetoutfits och business casual outfits, börjar jag listan med en löparoutfit. För att forma denna sportiga och diskreta sexiga look kan du bära en vit beskuren hoodie med svarta fotlösa strumpbyxor. Kombinera dem med vita löparskor för att se och må bra.

Svart skinnjacka med miniklänning i fodral och fotlösa strumpbyxor

svart skinnjacka med miniklänning och fotlösa strumpbyxor
källa

Det här är en väldigt cool och mörk business-casual outfit som kan få dig att se snygg och elegant ut. För att skapa denna look kan du helt enkelt bära en svart miniklänning med en svart skinnjacka över. Kombinera dem med svarta leggings. Bär ett par orange klackar för skorna för att göra denna outfit mer tilltalande.

Grå utsvängd knälång klänning med mörkblå fotlösa strumpbyxor

grå utsvängd knälång klänning med mörkblå fotlösa strumpbyxor
källa

Det här är en ganska mysig outfit som är bra att ha på sig till jobbet eller som streetoutfit. Som kärnan i outfiten, bär en grå knälång lätt utsvängd avslappnad klänning och en vinröd kofta över. Kombinera dem med mörkblå strumpbyxor och blå och gula blommiga klackar för att se ännu mer slående ut.

Vit blus med en ljusrosa minikjol med hög midja och halvgenomskinliga fotlösa leggings

vit blus med ljusrosa minikjol med hög midja och semi-transparent fotlösa leggings
källa

För att uppnå denna damlika och lite mogna look kan du bära en vit stickad tröja med en ljusrosa utsvängd minikjol. Lägg nu till ett extra lager genom att bära mörkblå semi-transparent fotlösa strumpbyxor. Avsluta med ett par ljusorange klackar för att få denna outfit att sticka ut från mängden.

Vit tunika med grafisk t-shirt med jeansshorts och svarta fotlösa tights

vit tunika med grafisk t-shirt med jeansshorts och svarta fotlösa tights
källa

Det här är en ganska cool och ungdomlig outfit som är perfekt för avslappnat fredagsarbete. För en topp kan du bära en vit tryckt tunika med en svart oversized cardigan och blå jeansshorts med muddar. Svarta fotlösa tights och ett par spetsiga klackar i svart läder är det perfekta komplementet till din outfit.

Grå skinnjacka med vit minitröja och fotlösa leggings

grå skinnjacka med vit minitröja och fotlösa leggings
källa

Det här är ytterligare en luftig och snygg outfit som är lätt att dra av. Bär först en grå stickad tröja miniklänning. Lägg till en grå skinnjacka för att se elegant och snygg ut. Kombinera dessa plagg med svarta fotlösa leggings och bruna klackar med öppen tå.

Blush rosa longline trenchcoat med leopardmönstrade strumpbyxor

rodnadsrosa longline trenchcoat med strumpbyxor med leopardmönster
källa

Bär en svart v-ringad blus och en rodnadsrosa lång trenchcoat för att få ihop denna eleganta och lite sofistikerade affärscasual-look. Kombinera dem med leopardmönstrade fotlösa strumpbyxor för en attraktiv, sofistikerad touch. Bär gråa klackar med öppen tå för att fullborda looken.

Grå linneöverdel med matchande shorts och vita fotlösa leggings

grå linneöverdel med matchande shorts och vita fotlösa leggings
källa

Här är en väldigt mysig och avslappnad streetoutfit som är unik men ändå lätt att ta av. Bär ett grått linnelinne med matchande linnegrå shorts för denna look. Lägg till en marinblå kofta till mixen. Bär ljusblå fotlösa tights med gråa sandaler för att avsluta looken.

Grå ribbad tröja med vit tunikablus och skinnstrumpbyxor

grå ribbstickad tröja med vit tunikablus och skinnstrumpbyxor
källa

Här är en underbar outfit som visar hur man använder ett snyggt lagertrick. Till toppen kan du bära en grå ribbad stickad tröja över en vit tunikablus i spets för att se damlik och smal ut. Kombinera dem med svarta fotlösa strumpbyxor i läder. Bär svarta läderkläder för att fullborda utseendet.

Grå- och vitrandigt linne med kofta och chiffongkjol

grå- och vitrandigt linne med kofta och chiffongkjol
källa

För att uppnå denna ungdomliga och uppfriskande look kan du bära ett grått och vitt horisontellt randigt linne med en grå cardigan. Kombinera dem med en svart mini chiffongkjol. För att se smal och snygg ut kan du bära svarta fotlösa strumpbyxor. Avsluta med svarta balettkläder för att fullända outfiten.

Vit kavaj med linne och läderstrumpbyxor

vit kavaj med linne och läderstrumpbyxor
källa

Det här är en ganska ren och snygg svartvit outfit som du definitivt kan bära till jobbet. Bär en vit t-shirt med scoop-neck och en vit kavaj till toppen. Kombinera dem med svarta fotlösa strumpbyxor i läder. Lägg till ett par svarta balettkläder och en svart clutchväska för att se elegant och professionell ut.

Svart ärmlös oversized dunväst med svarta fotlösa leggings

vit ärmlös oversized dunväst med svarta fotlösa leggings
källa

Det här är en ganska stilig och ung outfitidé som får dig att sticka ut från mängden. För att uppnå denna look kan du bära en svart chunky stickad tröja och varva den med en svart oversized dunväst. Detta är ett mycket unikt och intressant överläggsknep som inte ses särskilt ofta. Men här verkar det verkligen fungera. För resten av outfiten kan du bära svarta fotlösa tights och ett par svarta, vita och gråa löparskor för att göra denna outfit sportig och elegant.

Tunikaklänning med himmelsblå fotlösa strumpbyxor

Tunikaklänning med himmelsblå fotlösa strumpbyxor
källa

För att skapa denna damlika och uppfriskande look kan du börja med den vita och svarta grafiska kortärmade tunikaklänningen. Kombinera den med ljusa himmelsblå fotlösa strumpbyxor. Lägg slutligen till ett par glänsande svarta läderklackar för att göra denna outfit mer elegant och feminin.

Jag hoppas att du gillar idéerna med fotlösa strumpbyxor som hjälper dig att se extra smal ut. Dessa outfits inkluderar några enkla lagerknep som kan hjälpa dig att se bättre ut i allmänhet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*