Home / Stil / Outfitidéer för paljetterleggings
Outfitidéer för paljetterleggings

Outfitidéer för paljetterleggings

När du säger paljetter kommer de flesta att förknippa det med nyårsafton, julfester eller firande i allmänhet. Att bära paljetter bör dock inte endast reserveras i kategorin julfest. Med några tips och några outfitidéer kan du fortfarande bära paljetter i dagsljus. Så jag bestämde mig för att visa er hur man sätter på sig paljettleggings.

Även om du inte visste det, kan paljettbyxor integreras i väldigt avslappnade outfitkombinationer. Lämna dem inte i ett mörkt hörn av din garderob. Var modig och gå i dem mitt på dagen!

Med mina tips och några outfitidéer som jag har satt ihop åt dig hittar du det som passar dig bäst och du kan spika fast vilken outfit du vill ha på dig.

Sequin Elegance

Elegans av paljettleggings
källa
När det kommer till fester och fester bör paljettleggings vara ditt förstahandsval. Om du inte är ett fan av klänningar, bär dessa stilrena leggings och du kommer inte att bli besviken. Kombinera dem med en vit kavaj och en svart polotröja för en sofistikerad atmosfär och massor av glamour.
Du kan bära denna kombo med sandaler eller stiletter som på bilden ovan.

Paljettleggings och Dorothy Red Shoes

paljettleggings röda skor
källa
Det här är ett fantastiskt sätt att lägga till lite kul till din kombo med paljettleggings – genom att bära röda skor! Du kommer att sakta ner den monokroma kombinationen och du kommer att få många förvånade (förhoppningsvis positiva) blickar. Para ihop dina paljettleggings i guld med en vit kavaj och blus i samma färg.

Guld paljettleggings med vit blus

Guld paljettleggings
källa
Det finns inget sötare än kombinationer av vitt guld. Om du ska äta middag, gör det. Den här kombinationen är ett helt legitimt val även om du åker någonstans som är ganska avslappnad. Lugna ner gnistan med svarta spetsskor och en röd väska.

Smaragdgröna leggings

smaragdgröna paljettleggings
källa
Paljettleggings och en tryckt t-shirt är en vacker kombination. Det är säkert att bära denna kombination för dag- eller nattevenemang. Denna outfit har en rock ’n’ roll vibe på grund av trycket, men också lite elegans.
När det kommer till skor kan du bära bikerboots för en edgy look eller stiletter för en dressad look.

Svart vintagelook med paljetter

Paljettleggings svart vintage
källa
När du ser en bågad halsringning vet du att den har en vintagelook. Denna outfit är dock en perfekt kombination av modern och vintage look. Paljettleggings är mycket på modet och den svarta rosettblusen är en sorts häftklammer som är en explosion från förr.
Hur som helst är den här outfiten vacker. Du kan styla den med sandaler med remmar och bära den för formella tillfällen.

Rockstjärnan ser likadan ut

Paljettleggings i fuskpäls
källa
Tryckt t-shirt, fuskpäls och paljettbyxor får dig att se ut som en riktig superstjärna! Sneakers erbjuder mycket komfort, så du kan bära denna outfit för din avslappnade kombination.
Det här är ett bra exempel på hur man bär paljettleggings på dagen och stylar dem på natten.

Paljettleggings med svart converse

talande paljettleggings
källa
Skulle du vilja ha paljetter och sneakers i samma outfit? Inga problem! Denna outfit har en fantastisk balans mellan klädsamt och avslappnat. Kombinera din smaragdgröna fuskpälsjacka med en tryckt t-shirt och paljettleggings för en fantastisk husfest på nyårsafton.
Dessutom kan du bära denna outfit för en daglig promenad.

Jultröja med paljettleggings

Ful tröja med paljettleggings
källa
Du vet den där ”fula tröjan” du måste ha på semestern? Tja, den här ser inte ut som den, men den är faktiskt designad för nyårsafton. Hur som helst, det här är en fantastisk kombination av rosa paljettleggings och svart broderad tröja som du kommer att älska att bära på semestern.

Svart kavaj och leggings med paljetter

Paljettleggings röd väska
källa
Se den här kombinationen som dina nya arbetskläder. Du kan para ihop dina paljettleggings i guld med en svart kavaj och vit blus. Det är flytande och fluffigt, så du kommer att känna dig bekväm.
Den röda väskan är en fin detalj och svarta stiletter tillför en stor dos glamour.

Svart tröja över axeln och leggings med paljetter

Paljettleggings över en axeltröja
källa
Vill du känna dig varm och snygg på samma gång bör du bära en oversized tröja. Du kan bära den över axeln och kombinera den med paljettbyxor. Kombinationen är väldigt chic men du kommer inte att se överklädd ut.

Stilrent sätt att bära paljetter

Stilrena paljetterdamassor
källa
Blusen med ett vitt bälte ser väldigt elegant och sofistikerad ut. Du kan göra denna outfit mer elegant genom att lägga till paljettleggings och högklackade sandaler med remmar. Det är perfekt för semestermiddagar med din familj. Detta är ett klassiskt sätt att bära paljetter.

Grå kappa och paljettbyxor

Paljettleggings grå kappa
källa
Kalla vinterdagar är det viktigt att vara varm. Den här grå kappan kan ge dig det. Å andra sidan gör paljettleggings din outfit mer elegant och redo för festen. Du kan kombinera denna outfit med klackar och sneakers för en mer avslappnad look.

Printade paljettleggings

Paljett leggings stjärnor
källa
Om det inte räcker med paljetter för dig kan du bära dessa byxor som till och med har stjärnor tryckta på dem. Den ser supercool ut och bärbar även för vardagliga evenemang.
Du kan para paljettleggingsen med svarta stövletter och en svart kappa.

Vit topp med paljettleggings

Sportiga paljettleggings
källa
Detta är en klassisk men spännande kombination. Den består av avslappnade och lösa paljettleggings och vit sweatshirt. En blandning av sportiga häftklamrar och paljetter är en mycket intressant sak. varför försöker du inte

Paljettklockbottnar

Bell underdel med paljett damasker
källa
Det finns så mycket du kan göra för att betona din kropps proportioner. Till exempel kan det hjälpa att bära paljettbyxor med klockbotten. Bär den med en oversized sweatshirt och du har en vinnande outfit!

Grå tröja och paljettleggings

Grå tröja med paljettleggings
källa
Ankelboots i spets är ihopkopplade med paljettleggings och en grå tröja. Leandra bestämde sig för att hålla fast vid lugna och neutrala färger den här gången. Även om paljetterna är för mer dressade tillfällen, är den här kombinationen ganska avslappnad.

Allt du behöver göra är att bära paljettleggings och se glamorös ut. Glittrande outfits bör inte vara i det mörka hörnet av din garderob. Du måste välja dem och bära dem för både vardagliga och eleganta tillfällen.
Se till att kolla in alla andra outfitidéer vi har förberett åt dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*