Home / Mode / Overknee stövlar
Overknee stövlar

Overknee stövlar

Vad är over the knee boots?

Definition: Till och med knästövlar Overknee stövlar Ibland är det lätt ben kallad. Det sistnämnda uttrycket är dock också ett namn på strumpor som når över knäna.

Overknee stövlar delas in i två grupper:

  • I modeller med brett skaft och
  • i modeller med full våg.

För dem med lite tjockare vader är det vanligtvis inte lätt att hitta lämpliga stövlar med ett fast, stadigt skaft. I det här fallet rekommenderar vi en fjärrmodell. Over the knee boots är en av de typer av skor som finns inte bara för kvinnor utan även för män – för unisexskor.

Guiden till over-the-knee boots

Kombinera overknees – den optimala stylingen

Inte bara om det Jeans Over-the-knee boots kan bäras; De passar också perfekt korta kjolar. Stövlarnas känghöjd bör baseras på kjolens längd – ju kortare kjolen är, desto högre ska skaftet på stövlarna vara. Sexig på nolltid Styling, när du kombinerar knätstövlar med en tight topp.

Ska du ha knästövlar på kontoret?

Om overknee boots är lämpliga som kontorsskor beror på vilken klädkod råder i respektive kontor. En annan viktig aspekt är detta Kännetecken för overknees. Platta stilar med breda skaft i en dämpad färg framstår knappast som kontorsklara. Om knätstövlarna har en kilklack eller en pennyklack ser det mycket värre ut. Undvik allt på kontoret som på distans kan påminna dig om miljön med rött ljus. Det är också avgörande Styling, som du kombinerar overknee-kängorna med. En frisyr som inte är för flashig och subtila smycken passar bäst ihop med dessa stövlar.

Black Over The Knee Boots, Black Jacket Vic Torre, via Flickr.
Plus Size47 Kvinnliga OverKnee Boots Sexiga Stiletto Lår Högklackat.
Svart Topshop Mocka Over The Knee Boots |  Chic topp
Amazon.com |  Sexig fetisch unisex långa stövlar läder 12 cm metall tunn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*