Home / Dekoration / Påfågelstolar för Boho Interiors
Påfågelstolar för Boho Interiors

Påfågelstolar för Boho Interiors

Boholiv är en livsstil som är väldigt populär just nu – det finns många frisinnade människor som känner för att leva på det sättet. Om du är en av dem och vill väcka denna stil till liv även i ditt hem, behöver du bohomattor, tofsar, marockanska accenter och makrame, och kanske några vävda och rottingmöbler. En påfågelstol är ett statement som omedelbart kommer att ge ditt rum en boho-känsla så att du kan skaffa en och styla den för ditt hem. Var och hur? Här är några idéer.

Neutrala påfågelstolar

Påfågelstolar är vanligtvis inte målade, deras färger och nyanser är ganska naturliga. Det finns många mönster och olika former och storlekar på baksidan, vilket ger dig en mängd olika alternativ att välja mellan. Du kan styla en sådan stol med en ljus eller neutral kudde, en boho eller folkkudde, filtar, fuskpäls och andra föremål. Om du vill ha en modernare touch, välj en påfågelstol i rotting som inte ser traditionell ut utan snarare frisinnad.

Färgglada och dekorerade påfågelstolar

Om du vill ha något djärvare, svalare, fräschare och lättare eller om du vill betsa eller måla din påfågelstol, gör ett uttalande inte bara med boho-stil utan även med stolsfärg. Mörka fläckar eller svart färg gör stolen djärv och modern – den är en idealisk del för ett monokromatiskt rum. Ljusa färger som rost, orange, gul, rosa eller turkos är också idealiska för boho-rum, eftersom boho-hörnen ofta är väldigt färgglada. Prova den färgglada garnstolsdekoren och gör pjäsen ännu djärvare och ljusare. Lägg till tofsar och matchande kuddar för en superljus look.

Vintage Peacock Chair Wicker Chair Boho Decor |  Boho stol, flätad.
25 Påfågelstolar för Boho Chic Interiors - DigsDi
Boho Essentials: Peacock Chair - L' Essenzia
Påfågelstol 42 |  Boho stol, dekor, boho chic inredning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*