Home / Dekoration / Parisiska badrumsinredningsidéer
Parisiska badrumsinredningsidéer

Parisiska badrumsinredningsidéer

Vi är idioter i parisisk stil! Detta är en vacker kombination av sofistikering, vintage möter samtida skönhet och tidlös elegans som alltid fungerar. Hur skapar du ett utrymme med parisisk stil i ditt hem? Vi har redan delat några vardagsrumsidéer i parisisk stil, och idag ska vi ta en titt på badrummen.

Färger

Om du vill ta med parisisk stil till ditt badrum, gå för svart och vitt, neutralt eller kanske vitt och några mörka accenter. Gå inte för mycket med svarta eller mörka accenter, lägg till några av dessa för en kontrasterande look. Om du föredrar mjukare nyanser och utseende, gå neutralt: grädde, elfenben, ockra och andra nyanser som dessa, men lägg fortfarande till svart eller brunt.

möbler / vitvaror

Om du vill göra ett statement är ett vackert klofotsbad ditt val. Du kan också prova ett modernt badkar, ett ovalt eller annan form om du föredrar en mer modern look. Ett duschrum är också en bra idé, styla det i svart och vitt, med ett rutigt golv eller bara några mönster. Låt oss stanna med möblerna nu. Detta är ett måste för alla badrum inklusive en parisisk. Välj ett elegant vintage sminkbord eller konsolbord, ett snyggt sidobord och kanske till och med några stolar eller sminkbord – Parisian betyder sofistikering, ditt badrum ska inte bara vara en badplats.

dekor

Parisiska möbler handlar om små men mycket chica dekorationer – konstverk, skulpturer, icke-fungerande (eller till och med fungerande!) eldstäder, chica statementspeglar. De kan komma i utsmyckade eller bara eleganta förgyllda ramar. En vacker och sofistikerad ljuskrona är ett måste – den kan vara vintage eller modern, det är upp till dig, men det borde finnas en. Få fler idéer nedan och bli inspirerad!

Varm!!!!  Paris |  Parisisk badrumsinredning, Parisisk badrum, rosa.
Helg i Paris |  Parisisk badrumsdekoration, badrum med parisiskt tema.
Flickor Paris Theme Badrum |  Parisisk badrumsdekoration, parisiskt tema.
25 eleganta parisiska badrumsinredningsidéer - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*