Home / Mode / Peep toe ankelboots
Peep toe ankelboots

Peep toe ankelboots

Vad är peep toe ankelboots?

Definition: Peep ankelboots (med och utan bindestreck) kommer också att vara det Peep toe ankelboots eller Ankelstövlar med öppen tå kallad. Alla dessa termer är därför inte på något sätt olika typer av skor. Denna typ av sko tillhör kategorin sandaler och är därför en blandning av sandaler och stövlar. Peep-toe ankelstövlar kännetecknas av följande egenskaper:

  • Tårna är alltid fria.
  • I vissa skomodeller är även klackarna gratis.
  • Du har en högre våg.

Peep ankelboots Finns med platt klack eller med kilklack, med stilettklack eller med breda klackar. Om du inte vill ha skor med bara fötter kan du få en under strumpbyxor locka till sig. Strumpor är tabu för den här typen av skor – som för alla andra skor med öppen tå. Snygga peep-toe ankelboots ger en beundransvärd look på sommaren, medan välskötta tånaglar ser bra ut med den här typen av sko.

Rådgivare

Kombinera med peep toe ankelboots

Denna typ av sko är perfekt att kombinera med korta kjolar. Peep-toe ankelboots bör inte kombineras med byxor som är för långa eftersom detta kommer att dölja den karakteristiska ovandelen (förutom cigarettbyxor, avsmalnande byxor och haremsbyxor). Korta byxor, 3/4 byxor eller för olika längder kjolarna Perfekt att kombinera med peep toes.

Block Heel Peep Toe Ankel Boots #shoeboots Ankel Strap Peep Toe.
Vårmode Army Green Stretch Läder Dam Peep Toe Ankel.
Block Heel Peep Toe Ankel Boots |  mode sandaler, mode.
Maison Margiela peep-toe ankelstövlar i svart präglat läder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*