Home / Mode / Peep toes för kvinnor
Peep toes för kvinnor

Peep toes för kvinnor

Att en sko inte bara är en sko är inte längre en hemlighet. Kvinnor uppskattar särskilt en bra sko som ger dem en elegant utseende lånar ut, sträcker ut benet visuellt och fungerar som en höjdpunkt i outfiten. Den beskrivningen låter som att den var skuren ända ner till peep toe. Skorna med den lilla öppningen är en Klassiker i modescenen,

Peeptoes – vad gör skorna så speciella?

Peeptoes svart, peeptoes vit, peeptoes silver eller peeptoes beige? Oavsett vilken färg skorna har så har de alla en sak gemensamt – det är de med öppen tå på framsidanMen de är helt annorlunda än sandalerna. Medan nästan alla tårna kan ses i sandalen, är det bara högst två som lätt kan ses på peeptoe, och dessa är vanligtvis de stora och intilliggande tårna.

När peeptos nämns i vardagsspråk idag, pumpar många kvinnor främst med en Främre öppning i huvudet. Faktum är att termen beskriver varje sko som har en öppen tå. Till exempel finns Peepoes Black även som stövlar eller kilar och även som sandaler. Självklart kan du även beställa Peeptoes White som stövlar eller stövlar.

Det är intressant att veta var peep toes kommer ifrån. Om du Peep toes beige Fråga dig sedan vem som kom på idén att tillverka skorna. Faktum är att dessa typer av skor redan finns sedan 1938Även om det inte precis var typiskt för kvinnor att bära skor med öppen tå på den tiden, så tog trenden sakta men säkert form.

Amazon.com |  JENN ARDOR Damer Klassisk Medelhäl Round Peep.
Amazon.com |  ERIJUNOR Rhinestone Peep Toe mellanklackar för kvinnor.
Peep Toe stilettklackar för kvinnor - Bla
Topshop 'Ottie' Peep Toe Flat (Kvinnor) |  Nordström |  Peep toe plattor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*