Home / Dekoration / Personligen tappade hon idéer

Personligen tappade hon idéer

Vi har vant oss vid att se pensionat, lekstugor för barn, extra hemmakontor och poolhus på våra bakgårdar, men nu finns det en annan het trend som alla tjejer älskar – ett skjul! Ett skjul är motsvarigheten till en mansgrotta, och fler och fler tjejer skapar sådana härbärgen för att vila och njuta av avskildhet. Det kan vara en gammal bodrenovering eller en byggd för dig och du kan inreda den som du vill, dina favoritstilar och färger. Låt oss titta på några inspirerande idéer och jag är säker på att du kommer att skynda dig att göra din egen!

sovrum

När du behöver en bra paus, skapa ett sovrum i ditt skjul. Dekorera den på något lugnt sätt: i neutrala färger, med mysiga textilier, chica texturer och kanske med shabby chic och glamorösa inslag. Lägg till en hängande stol, soffa, mattor och en cool ljuskrona för att göra detta utrymme till en fridfull och tjejig oas. Ett skjul står nästan utanför – öppna bara fönster och dörrar – och vad passar bättre än att sova ute?

vardagsrum

Om du vill njuta av ett glas vin, läsa en bok eller surfa på internet från ditt bord, inreda och möblera ditt skjul som vardagsrum. Sätt in några bekväma stolar och en soffa, ett soffbord och några bokhyllor för att hålla rummet i den stil och färger du vill ha. De mest populära stilarna är rustik, shabby chic, seaside, modern och boho.

hemmakontor och studior

Att jobba hemifrån? Skapa ett hemmakontor i ditt skjul, gör det glamoröst, inspirerande och chic! Ingenting och ingen hindrar dig från att arbeta här och du kan koncentrera dig och vara kreativ. Om du har några hobbyer och vill utöva dem, gör en studio i ditt skjul. Det kan vara ett syrum, en konstateljé eller något annat – vilken typ av aktivitet du än föredrar. Bli inspirerad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*