Home / Dekoration / pil lampor
pil lampor

pil lampor

Det är snart sommar och de flesta av våra tankar dras till stränder och hus vid havet, semester och solsken. De lyckliga som har uteplatser njuter av fint väder och de av oss som inte vistas inomhus, men vi kan skapa en stämning inomhus också. Att lägga till avkopplande inslag inspirerade av naturen kommer att göra din interiör mer somrig och få dig att känna dig mindre stressad även i en storstad. Tropiska tapeter, rottingmöbler och flätade lampskärmar är de enklaste sätten att få en känsla av natur inomhus. Eftersom vi redan har delat några idéer om de två första punkterna är det dags att ta en titt på den tredje.

Flätade taklampor

Flätade taklampor är en perfekt idé för alla rum, från sovrummet till köket. De ger rummet en avslappnad känsla på ett enkelt sätt. Sådana lampskärmar är bra för boho-utrymmen som är så populära nuförtiden, och du kan också lägga till dem till andra dekorationsstilar: de kommer att få dig att känna dig bekväm i alla rum med nästan vilken inredning som helst. Förutom att hålla lampskärmarna neutrala kan du måla dem vita, svarta eller någon annan färg som passar din interiör.

Andra korglampor

Korglampor betyder inte alltid pendellampor. Du kan också välja vägg-, golv- och bordslampor om de matchar din inredning. Placera en bordslampa på ditt nattduksbord för att ge ditt sovrum en strandkänsla, montera en vägglampa ovanför sängen för bekväm läsning, eller placera en finurlig metall- och flätad lampa på golvet i din läshörna. Du kan också prova flätade lampor med eller utan ben – de är lämpliga för golv och bord eller använd överdimensionerade flaskformade lampor för ditt golv för att göra ett statement. Bli inspirerad!

flätad lampa |  Wayfa
Bordslampa i flätad - idéer på foto
Mid-Century Wicker Bordslampor av Adrien Audoux & Frida Minet, Set.
Highland Dunes Andromeda Wicker 24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*