Home / Stil / Pinafore Outfit Idéer
Pinafore Outfit Idéer

Pinafore Outfit Idéer

Har du någonsin tröttnat på att klä dig för professionellt eller för vardagligt? I det här blogginlägget ska jag inte prata om något så formellt som de pennkjolar du bär på jobbet, och jag ska inte heller prata om t-shirt och jeanskläder som du bär när du inte är jobb. Jag ska prata om ett helt vackert föremål, pinaforklänningen. En sak jag verkligen älskar med underklänningen är att den får dig att se söt ut, men inte den typ av söthet som är reserverad för en tonåring. Istället är det en stilig typ av söt. För att ge dig några idéer om hur du bär tankklänningen har jag sammanställt en lista över de snyggaste outfitidéerna. Låt oss dyka direkt in.

Grå polotröja med svart klänning

grå polokragad svart tankklänning
Skaffa en liknande svart pinaforklänning här
källa

En grå polokrage och en svart tankklänning är en bra kombination att ha i din arsenal. Kombinera dessa plagg med knähöga kängor i svart mocka och en svart handväska för att fullända denna fantastiska outfit.

Svart bandklänning med svart-vitrandig t-shirt

svart tank klänning svart och vit randig t-shirt
Skaffa en liknande svart-vitrandig t-shirt här
källa

För en avslappnad streetlook kan du bära en svart och vit randig t-shirt med en svart skaterklänning. För att se helt avslappnad och sportig ut är de vita sneakers de bästa skorna för denna outfit. Om du vill lägga till en touch av elegans till outfiten kan du bära antingen sandaler med nakna klack eller svarta loafers.

Svart tröja med grå bandklänning

svart tröja grå slipklänning
Skaffa en liknande svart filthatt här
källa

Här är en mycket unik och konstnärlig outfit som inkluderar en svart filthatt. Jag vet att den svarta filthössan sakta och stadigt har rört sig mot mainstream. Jag känner fortfarande att det inte nämns tillräckligt och det är därför jag nämner det hela tiden. Tillbaka till outfiten, för att styla den svarta fedoran kan du bära den med en svart tröja, en grå tankklänning och svarta klackar.

Vit rosettblus med marinblå klänning

vit rosett blus marinblå klänning outfit
Få en liknande blus med fluga här
källa

Väldigt sällan skulle jag beskriva en arbetsoutfit som både en proffsig outfit och en vacker outfit, men det är faktiskt så jag skulle beskriva den här outfiten. Det är otroligt hur bedårande det ser ut när den vita fluga blusen och den marinblå klänningen sätts ihop. Till skorna kan du bära antingen svarta eller rosa klackar för att komplettera outfiten med en extra feminin touch.

Svart och vit långärmad t-shirt med svart jeansklänning

Svart och vit jeansklänning långärmad t-shirt
Få en liknande grå denimklänning här
källa

Här är en väldigt ungdomlig och snygg outfit. Den består av en långärmad svart-vitrandig t-shirt, en svart jeansklänning och vita sneakers. Det här är en av de där magiska kläderna som kan få dig att se ung ut och inte få dig att se ut som om du verkligen anstränger dig för att se ung ut.

Ljusgrå polotröja med jeansklänning

ljusgrå denimklänning med turtleneck
Skaffa en liknande grå tröja med mock-neck här
källa

Här är en snygg casual outfit för våren. Den består av en ljusgrå polokrage, ett jeansförkläde och svarta ankelboots. Om du vill se fler outfitidéer för liknande stövlar, läs vårt blogginlägg om styling av läderstövlar.

Grå prickig skjorta med vinröd slipklänning

grå prickig skjorta, vinröd pinafore klänning
Skaffa en liknande grå prickig skjorta här
källa

För en absolut söt look, bär denna unika och damlika vinröda outfit. Bär helt enkelt en grå prickig skjorta med en vinröd tankklänning. Kombinera dessa plagg med svarta leggings och vinröda balettkläder. Bär kreativt en svart fedora för att lägga till en konstnärlig touch till den övergripande looken. Det är fantastiskt att se hur många bitar som kan sättas ihop utan misstag.

Vit boho blus med jeansklänning

vit boho blus jeansklänning
Skaffa en liknande ljusblå slipklänning här
källa

Detta är en mycket intressant outfit som sällan ses på gatan. När jag ser den här outfiten tänker jag på en picknick. Den här outfiten ser så uppfriskande ut. Den består av en vit blus i bohostil, en himmelsblå denim tankklänning, svarta Chelsea boots och en röd filthatt.

Vit tryckt t-shirt med manchesterklänning

vit tryckt t-shirt manchesterklänning
Skaffa en liknande mörkblå denimklänning här
källa

Eftersom ett förkläde vanligtvis ser sött ut, låt oss se hur det ser ut tillsammans med en t-shirt med tecknat tryck. Resultatet visar sig vara ganska coolt och lekfullt. Det är precis den sortens outfit du vill ha när du bara slentrianmässigt tittar in på en vän. För att uppnå denna vackra look, bär en söt vit t-shirt, marinblå manchesterklänning och vita sneakers.

Jeansskjorta med marin bältesklänning

Jeansskjorta Marinblå klänning med skärp
Få liknande leopardmönstrade tofflor här
källa

Jag visade dig tidigare att en pinafore-klänning ser bra ut med en vit blus. Den här gången, vad sägs om en mörkblå pinaforklänning med ett skärp och en jeansskjorta? Resultatet är lika bra, om inte bättre. Komplettera outfiten med ett par cheetah loafers för en unik touch.

Svart blommigt förkläde med axelbandslöst livstycke

Svart blommig axelbandslös klänning
Skaffa en liknande off shoulder-svart topp här
källa

Detta är lätt den snyggaste outfiten på listan. Den består av en axelbandslös svart topp och en svart blommig klänning. Att bära dessa plagg med vita sneakers skulle ha gjort det till en snygg outfit. Alternativt kan du trycka på kuvertet ytterligare genom att bära ett par citrongula sandaler.

Denimklänning med svart tröja och svart filthatt

Denimklänning svart tröja filthatt
Skaffa liknande kamelklackstövlar här
källa

Jag tröttnar bara aldrig på klädsel i svart filthatt, speciellt när hatten är ihopkopplad med en pinaforklänning. De passar bara perfekt ihop. Denna outfit består av en svart tröja, jeansförkläde, svarta strumpor, kamelmockaboots och den svarta filthössan.

Svart klänning med grå skjorta och gula klackar

svart klänning grå skjorta gula klackar
Skaffa en liknande gul clutchväska här
källa

Att använda gult kan ge en magisk touch till många outfits. Bär till exempel en svart tankklänning över en grå knappad skjorta. Kombinera dem med gula balettkläder och en gul clutchväska för att ta den här outfiten till en annan nivå.

Svart klänning med grå leggings och knähöga stövlar

svart klänning grå leggings knähöga stövlar
Skaffa en liknande manchesterklänning här
källa

För en anständig och vacker höstlook kan du bära en grå tröja med en svart tankklänning. Ett par grå leggings, läderstövlar i mitten av vaden och en snygg grå stickad mössa är limmet som för samman denna outfit.

Vit tröja med hög hals och svart tryckt skaterklänning med axelband

vit tröja med hög hals, svart tryckt skaterklänning med remmar
Skaffa en liknande svart och vit rutig klänning här
källa

För en söt svartvit look kan du bära en vit polokrage med en svart tryckt tankklänning. Ett par ankelstövlar i svart läder förenar denna outfit med stil.

Här är de vackra tankklänningsidéerna som jag vill dela med dig. De är extremt lätta att skala av. Låt oss prova dem och ha kul med styling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*